ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αυξημένη κίνηση στα πλοία!

Κορονοϊός: Αυξητική είναι η ζήτηση των δρομολογίων των πλοίων για τα νησιά παρότι η χώρα βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα σε καρταντίνα με το σύνθημα μένουμε σπίτι. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας δήλωσε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην συμπεριφορά των ταξιδιωτών σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι συνεχιστούν αυτές...
Κορονοϊός: Αυξημένη κίνηση στα πλοία!

Κορονοϊός: Αυξητική είναι η ζήτηση των δρομολογίων των πλοίων για τα νησιά παρότι η χώρα βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα σε καρταντίνα με το σύνθημα μένουμε σπίτι.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας δήλωσε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην συμπεριφορά των ταξιδιωτών σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι συνεχιστούν αυτές οι αυξητικές ροές δρομολογίων τόσο στα πλοία όσο και στα αεροπλάνα, ώστε να σταματήσουν είτε να περιοριστούν για να εμποδιστεί και να μην εξαπλωθεί ο κορoνοϊός.

Διαβάστε επίσης: Τα νοσοκομεία και τα εργαστήρια στην Ελλάδα

Κορονοϊός: Έρημο το κέντρο της Αθήνας

Αντίθετα με ό,τι συμβαίνει στα λιμάνια της Αττικής, το κέντρο της Αθήνας είναι άδειο. Μάλιστα η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα βρέθηκε στην Ερμού, όπου όλα τα μαγαζιά είναι κλειστά και κυκλοφορούσαν μόνο όσοι πάνε στις δουλειές τους, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολυθεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Αυξημένη κίνηση στα πλοία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.