ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός : Αγωνία για τα τρία σοβαρά κρούσματα

Ο κορονοϊός συνεχώς εξαπλώνεται στην Ελλάδα αφού η λίστα με τα κρούσματα όσο πάει και μεγαλώνει.  Έντονη είναι η αγωνία στην Πάτρα για την εξέλιξη της κατάστασης των τριών ασθενών που μολύνθηκαν από τον κοροναϊό και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Παράλληλα, έκδηλη είναι η ανησυχία του κόσμου για την εξάπλωση...
Κορονοϊός : Αγωνία για τα τρία σοβαρά κρούσματα

Ο κορονοϊός συνεχώς εξαπλώνεται στην Ελλάδα αφού η λίστα με τα κρούσματα όσο πάει και μεγαλώνει. 

Έντονη είναι η αγωνία στην Πάτρα για την εξέλιξη της κατάστασης των τριών ασθενών που μολύνθηκαν από τον κοροναϊό και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Παράλληλα, έκδηλη είναι η ανησυχία του κόσμου για την εξάπλωση της επιδημίας, η οποία μετράει ήδη 31 άτομα στην Ελλάδα, καθώς την Πέμπτη προστέθηκαν και άλλα άτομα μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι συνταξιδιώτες του 66χρονου που είχε ταξιδέψει σε Ισραήλ και Αίγυπτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Τέλος οι χειραψίες στην Premier League (pic)

Μάλιστα, οι τρεις από τους 31 ασθενείς νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Ο 66χρονος που ανιχνεύθηκε πρώτος από το συγκεκριμένο γκρουπ, φαίνεται πως αντιμετωπίζει τα πιο βαριά συμπτώματα, ενώ σοβαρή, αν και με ηπιότερα συμπτώματα, κρίνεται η κατάσταση της συζύγου του 66χρονου και ενός ιερέα. Στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται και ακόμη έξι ασθενείς, που έχουν εκδηλώσει ήπια συμπτώματα.

Κορονοϊός: Μια ακόμη κλινική στην Πάτρα 

Ακόμη μία κλινική επιτάχθηκε στο περιφερειακό πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, η ΩΡΛ, το απόγευμα της Πέμπτης (5/3).

Η συγκεκριμένη κλινική εκκενώθηκε και οι ασθενείς μεταφέρθηκαν στην ουρολογική και στην ορθοπεδική προκειμένου τα 24 κρεβάτια να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για όσους νοσήσουν από τον κορονοϊό.

Να υπενθυμίσουμε ότι έχει ήδη επιταχθεί η οφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου.

Ο κόσμος της Πάτρας είναι μουδιασμένος και η ανησυχία του έχει αρχίσει να μεγαλώνει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός : Αγωνία για τα τρία σοβαρά κρούσματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.