ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ακόμα ένας νεκρός – Ανέβηκε στους 312 ο συνολικός αριθμός

Πολύ άσχημα νέα για την Ελλάδα, αφού ο κορονοϊός κόστισε τη ζωή σε ακόμα έναν άνθρωπο, με τα συνολικά θύματα να ανεβαίνουν στα 312. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 60χρονο που βρισκόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος είχε εισαχθεί στις 28 Αυγούστου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός 15/9: Αίθριος με δυνατούς ανέμους Η κατάσταση του μέχρι τις...
Κορονοϊός: Ακόμα ένας νεκρός – Ανέβηκε στους 312 ο συνολικός αριθμός

Πολύ άσχημα νέα για την Ελλάδα, αφού ο κορονοϊός κόστισε τη ζωή σε ακόμα έναν άνθρωπο, με τα συνολικά θύματα να ανεβαίνουν στα 312.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 60χρονο που βρισκόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος είχε εισαχθεί στις 28 Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός 15/9: Αίθριος με δυνατούς ανέμους

Η κατάσταση του μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου επιδεινώθηκε κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μπει στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Μετά τις 23:30 το βράδυ της Δευτέρας, ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του, ενώ μάλιστα έπασχε και από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ακόμα ένας νεκρός – Ανέβηκε στους 312 ο συνολικός αριθμός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.