ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ακόμα και 600 κρούσματα τη μέρα βλέπει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

Κορονοϊός: «Καμπανάκι» από τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιο Εξαδακτυλο, για τον αριθμό των ημερησίων κρουσμάτων. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ, ο κ. Εξαδάκτυλος εξέφρασε την εκτίμηση ότι αν συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό η αύξηση των κρουσμάτων, δεν αποκλείεται σε λίγες εβδομάδες να καταγράφονται μέχρι και 600 κρούσματα την ημέρα. «Για εμάς...
Κορονοϊός: Ακόμα και 600 κρούσματα τη μέρα βλέπει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

Κορονοϊός: «Καμπανάκι» από τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιο Εξαδακτυλο, για τον αριθμό των ημερησίων κρουσμάτων.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ, ο κ. Εξαδάκτυλος εξέφρασε την εκτίμηση ότι αν συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό η αύξηση των κρουσμάτων, δεν αποκλείεται σε λίγες εβδομάδες να καταγράφονται μέχρι και 600 κρούσματα την ημέρα.

«Για εμάς (σ.σ. τους επιστήμονες) συναγερμός έχει σημάνει εδώ και εβδομάδες, τουλάχιστον από τις 10 Ιουλίου. Σε αναντιστοιχία με τους αριθμούς που βλέπαμε τότε που ήταν γύρω στα 35-40 κρούσματα την ημέρα, αλλά και τη γενικότερη διάθεση που επικρατούσε. Πρέπει να δράσουμε άμεσα όλοι μαζί με συνέπεια και συνέχεια για να δούμε μετά από μερικές εβδομάδες, όχι 2 και 3, περισσότερες, τα νούμερα να κάμπτονται. Μπορεί να δούμε μέχρι και 600 κρούσματα την ημέρα ή και μεγαλύτερο», τόνισε ο πρόεδρος του Π.Ι.Σ.

Σύμφωνα με τον κ. Εξαδάκτυλο «ήδη αυξάνονται τα βαριά περιστατικά» αφού πριν από 2-3 εβδομάδες δεν είχαμε στις κλινικές νοσηλευόμενους και τώρα είναι γεμάτες και έχουν ανοίξει κλινικές που είχαν κλείσει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ακόμα και 600 κρούσματα τη μέρα βλέπει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.