ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ακόμη 10 κρούσματα, στα 99 το σύνολο (vids)

Ακόμα 10 κρούσματα κορονοϊού ανακοινώθηκαν από τα αρμόδια όργανα στη χώρα μας, με το ένα να έχει γίνει γνωστό από τις πρωινές ώρες. Συνολικά ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν νοσήσει έχει φτάσει τους 99, με τους 95 να είναι ελληνικής καταγωγής και τους άλλους τέσσερις, ξένης υπηκοότητας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Θετικός ο Χούμπερς του...
Κορονοϊός: Ακόμη 10  κρούσματα, στα 99 το σύνολο (vids)

Ακόμα 10 κρούσματα κορονοϊού ανακοινώθηκαν από τα αρμόδια όργανα στη χώρα μας, με το ένα να έχει γίνει γνωστό από τις πρωινές ώρες.

Συνολικά ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν νοσήσει έχει φτάσει τους 99, με τους 95 να είναι ελληνικής καταγωγής και τους άλλους τέσσερις, ξένης υπηκοότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Θετικός ο Χούμπερς του Ανόβερου

Δύο από τους ασθενείς, είναι σε σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύονται, ενώ οι υπόλοιποι είναι σε σταθερή κατάσταση και επιτηρούνται.

Οι 29 από αυτούς βρίσκονται στο νοσοκομεία σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Μυτιλήνη, ενώ 68 παραμένουν σε απομόνωση στην οικία τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ακόμη 10 κρούσματα, στα 99 το σύνολο (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.