ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Άλλα 1.398 πρόστιμα για παράνομες μετακινήσεις

Άλλα 1.398 πρόστιμα: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.
Κορονοϊός: Άλλα 1.398 πρόστιμα για παράνομες μετακινήσεις

Άλλα 1.398 πρόστιμα: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Στο πλαίσιο αυτό χθες, Τετάρτη για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας βεβαιώθηκαν 57 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια, συγκεκριμένα 17 πρόστιμα βεβαιώθηκαν στην Αττική, στα 17 ανήλθαν τα πρόστιμα και στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, στα 13 στη Θεσσαλονίκη και στα δέκα στην Κεντρική Μακεδονία.

Για τις παραβάσεις αυτές επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ ενώ σε 13 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 1.398 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 890 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 1.301 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Τα 545 πρόστιμα αφορούσαν στην Αττική, τα 184 στη Θεσσαλονίκη, τα 106 στην Κρήτη, τα 86 στην Κεντρική Μακεδονία, τα 73 στη Δυτική Ελλάδα, τα 66 στα Ιόνια Νησιά, τα 48 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, τα 44 στην Πελοπόννησο, τα 41 στη Θεσσαλία, επίσης 41 ήταν τα πρόστιμα στο Νότιο Αιγαίο, στα 37 ήτα τα πρόστιμα στη Στερεά Ελλάδα, στα 20 στην Ήπειρο, έξι στο Βόρειο Αιγαίο και τέσσερα στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έχουν βεβαιωθεί 58.896 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ.

για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση και λοιπές συναφείς περιπτώσεις, βεβαιώθηκαν 6 παραβάσεις και συνελήφθησαν 9 άτομα.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια 547 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 526 άτομα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Άλλα 1.398 πρόστιμα για παράνομες μετακινήσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.