ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αλλάζουν οι παραλίες στην Ελλάδα – Έτοιμη η πλαζ Γλυφάδας (pics)

Αρκετές αλλαγές φέρνει στις παραλίες όλης της Ελλάδας ο κορονοϊός, προκειμένου οι πολίτες να απολαμβάνουν με ασφάλεια το μπάνιο τους το φετινό καλοκαίρι. Συγκεκριμένα σε αρκετές παραλίες θα δούμε πλεξιγκλάς στις ξαπλώστρες, μεγάλες αποστάσεις και ότι μπορεί να εμποδίσει την εξάπλωση του ιού. Σε αυτό το μοτίβο και η πλαζ της Γλυφάδας, αφού όπως ανακοινώθηκε...
Κορονοϊός: Αλλάζουν οι παραλίες στην Ελλάδα – Έτοιμη η πλαζ Γλυφάδας (pics)

Αρκετές αλλαγές φέρνει στις παραλίες όλης της Ελλάδας ο κορονοϊός, προκειμένου οι πολίτες να απολαμβάνουν με ασφάλεια το μπάνιο τους το φετινό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα σε αρκετές παραλίες θα δούμε πλεξιγκλάς στις ξαπλώστρες, μεγάλες αποστάσεις και ότι μπορεί να εμποδίσει την εξάπλωση του ιού.

Σε αυτό το μοτίβο και η πλαζ της Γλυφάδας, αφού όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμαρχο Γιώργος Παπανικολάου, πλέον είναι έτοιμη να υποδεχτεί κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρση μέτρων: «Ανταρτοπόλεμος» τις νύχτες στις πλατείες (vid-pics)

«Σαν κέντημα στην άμμο!

Αυτό που βλέπετε είναι η παραλία της Γλυφάδας σήμερα. Μετά από πάρα πολλή δουλειά.

Νέα άμμος, ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρες, παγκάκια – όλα στη θέση τους!

Οι βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μας, ανοιχτές και ελεύθερες όπως πάντα, είναι παντέτοιμες να υποδεχθούν τους λουόμενους, με αυστηρούς πλέον κανόνες ασφαλείας και υγιεινής.

Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Ακρίβο για τον συντονισμό και την προσπάθεια και τον Ζήσιμο Ζήζο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες.

Με όλη μας την αγάπη αλλά και την καθημερινή μας φροντίδα, σας περιμένουμε για τις πρώτες βουτιές στη Γλυφάδα μας», αναφέρει ο Δήμαρχος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Αλλάζουν οι παραλίες στην Ελλάδα – Έτοιμη η πλαζ Γλυφάδας (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.