ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ανακοινώνονται πιο αυστηρά μέτρα – Ένα βήμα πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται διά στόματος του υφυπουργού Εσωτερικών Νίκου Χαρδαλιά να εξαγγείλει και νέο μήνυμα
Κορονοϊός: Ανακοινώνονται πιο αυστηρά μέτρα – Ένα βήμα πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας

Κορονοϊός: Βλέποντας ορισμένους να μην ακολουθούν τις οδηγίες της κυβέρνησης για την παραμονή μας στο σπίτι, προκειμένου να υπάρχει διασπορά του κορονοϊού, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται διά στόματος του υφυπουργού Εσωτερικών Νίκου Χαρδαλιά να εξαγγείλει και νέο μήνυμα.

Η κυβέρνηση αναμένεται αύριο στις 18:00 να εξαγγείλει νέο μήνυμα για αυστηρότερα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, καθώς παρά τις συνεχόμενες συστάσεις της κυβέρνησης για περιορισμό στο σπίτι, οι παραλίες της Αθήνας και της Χαλκιδικής γέμισαν, ενώ υπήρχε και αυξημένη κίνηση στα διόδια, με ταξιδιώτες που πήγαιναν στα εξοχικά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika Newς τα εν λόγω μέτρα αναμένεται να ισχύσουν από την προσεχή Δευτέρα.

Παρ’ ολ’ αυτά, παραμένει άγνωστο αν θα τεθεί σε ισχύ και η καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει στα πλάνα της κυβερνητικής ομάδας.

Παράλληλα, η απαγόρευση που έχει τεθεί σε πάρκα, άλση, αλλά και στις προσβάσεις στον Υμηττό να εντατικοποιηθεί, καθώς θα υπάρξουν συχνότερες περιπολίες της αστυνομίας.

Αυστηρή επίβλεψη θα υπάρξει και στις Εθνικές Οδούς, από τη στιγμή που η ΕΛΑΣ θα αυξήσεις τους ελέγχους της.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

Δράμα δίχως τέλος: Άλλοι 793 νεκροί στην Ιταλία (vid)

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ανακοινώνονται πιο αυστηρά μέτρα – Ένα βήμα πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.