ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αναστέλλονται οι άδειες όλων των αστυνομικών

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αποφάσισε την αναστολή -μέχρι νεωτέρας- όλων των αδειών των αστυνομικών υπαλλήλων, ως μέτρο κατά του νέου κορονοϊού. Στη διαταγή υπάρχει μια μικρή εξαίρεση, καθώς αναφέρεται πως θα χορηγείται άδεια σ’ «εξαιρετικές περιπτώσεις» στο προσωπικό, όπου υπάρχει «απόλυτη ανάγκη», για σοβαρούς προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους και αφού πρώτα υπάρχει...
Κορονοϊός: Αναστέλλονται οι άδειες όλων των αστυνομικών

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αποφάσισε την αναστολή -μέχρι νεωτέρας- όλων των αδειών των αστυνομικών υπαλλήλων, ως μέτρο κατά του νέου κορονοϊού.

Στη διαταγή υπάρχει μια μικρή εξαίρεση, καθώς αναφέρεται πως θα χορηγείται άδεια σ’ «εξαιρετικές περιπτώσεις» στο προσωπικό, όπου υπάρχει «απόλυτη ανάγκη», για σοβαρούς προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους και αφού πρώτα υπάρχει πλήρης αιτιολόγηση από αρμόδιους την άδεια που έχει αιτηθεί ο ένστολος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν.Τοσκίτσης: Έρωτας κατά κορονοϊού!

Η απόφαση ελήφθη για να εφαρμόζονται όσο το δυνατόν καλύτερα οι έλεγχοι για τυχόν παραβιάσεις των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση και τα οποία οφείλουν να τηρούν οι πολίτες.

Σε ένα άλλο μέτρο, επιστρέφονται οι άδειες και οι πινακίδες κυκλοφορίας, με την καταβολή του προστίμου. Εξαιρούνται, ωστόσο, ορισμένες παραβάσεις:

Το σχετικό ρεπορτάζ του Open:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Αναστέλλονται οι άδειες όλων των αστυνομικών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.