Κορονοϊός: Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο το ενδεχόμενο για υποχρεωτικό τεστ ή green pass και στις μετακινήσεις από νομό σε νομό! 

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο το ενδεχόμενο για υποχρεωτικό τεστ ή green pass και στις μετακινήσεις από νομό σε νομό! 

Κορονοϊός: Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο το ενδεχόμενο για υποχρεωτικό τεστ ή green pass και στις μετακινήσεις από νομό σε νομό! 

Κορονοϊός: Ο Στέλιος Πέτσας έστειλε σαφέστατο μήνυμα στους μη εμβολιασμένους πολίτες. Εξετάζεται αρνητικό μοριακό ή rapid test και ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό για τους μη εμβολιασμένους πολίτες να εφαρμοστούν και στις μετακινήσεις από νομό σε νομό.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο τα μέτρα που θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στις μετακινήσεις προς τη νησιωτική χώρα (αρνητικό μοριακό ή rapid test και ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό) για τους μη εμβολιασμένους πολίτες να εφαρμοστούν και στις μετακινήσεις από νομό σε νομό άφησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν αποκλείω τίποτα γιατί ο μήνας Ιούλιος είναι πολύ κρίσιμος. Αν θέλει κάποιος να κάνει τις διακοπές του τον Αύγουστο, έχει μέσα στον Ιούλιο κάθε δυνατότητα να κάνει το εμβόλιο και να τελειώνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Πέτσας.

Σημείωσε δε ότι ενώ είχαμε φτάσει σε ένα υψηλό ρυθμό εμβολιασμών ημερησίως, όπου γίνονταν 115.000 -120.000 εμβολιασμοί την ημέρα. Τώρα είμαστε κάτω από τις 90.000 εδώ κι αρκετές ημέρες. Κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται περίπου 25.000-30.000 εμβολιασμοί επιπλέον.

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός, προειδοποίησε. Αν συνεχίσει να πέφτει ο ρυθμός των εμβολιασμών, θα πρέπει πράγματι να εξετάσουμε κάθε εργαλείο που έχουμε στα χέρια μας για να είναι πιο έντονο το κίνητρο για τον εμβολιασμό.

Διαβάστε ακόμη: 

Μητσοτάκης: «Δεν θα ξανακλείσει η χώρα για τους ανεμβολίαστους»

Τσόλακ: Πρωταγωνιστής για την Μάλμε με δύο γκολ!

Ανεργία: Σοκαριστική πρωτιά με 38,2% στους νέους – Η νεολαία χάνεται και η κυβέρνηση ασχολείται με… «υγειονομικά» χαρτζιλίκια!