ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα αεροδρόμια της χώρας

Ο κορονοϊός έχει φέρει σαρωτικές αλλαγές στην καθημερινότητα των Ελλήνων και πλέον ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα αεροδρόμια. Με δεδομένη την πανδημία και την κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως, η ελληνική κυβέρνηση έχει προετοιμαστεί να λάβει όλα τα μέτρα για να μην εξαπλωθεί ο ιός...
Κορονοϊός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα αεροδρόμια της χώρας

Ο κορονοϊός έχει φέρει σαρωτικές αλλαγές στην καθημερινότητα των Ελλήνων και πλέον ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα αεροδρόμια.

Με δεδομένη την πανδημία και την κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως, η ελληνική κυβέρνηση έχει προετοιμαστεί να λάβει όλα τα μέτρα για να μην εξαπλωθεί ο ιός στη χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Ο λόγος που η Ελλάδα έχει λιγότερα κρούσματα και νεκρούς από την Ολλανδία

Όπως σημείωσε ο κ. Γεραπετρίτης στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα», αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση εξετάζει πώς θα έρθουν πίσω στην Ελλάδα μόνο οι Έλληνες που είναι απαραίτητο να γυρίσουν και όχι – όπως είπε ο ίδιος – εκείνοι που θέλουν να έρθουν στην πατρίδα για διακοπές.

Το πλάνο της κυβέρνησης είναι να εξετάζονται οι περιπτώσεις και να λαμβάνονται τα όποια μέτρα αποφασίζονται, πρόσθεσε ο υπουργός Επικρατείας εν μέσω της πανδημίας, που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα αεροδρόμια της χώρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.