ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ανησυχία για την έξαρση κρουσμάτων – Η κρίσιμη ημερομηνία

Αρκετά κρίσιμα είναι τα πράγματα όσον αφορά τον κορονοϊό, με τα κρούσματα να αυξάνονται και τους ειδικούς να προειδοποιούν. Συγκεκριμένα, συνεχίζουμε να βλέπουμε έντονο συγχρωτισμό ειδικά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που πέρασε, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις δεν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Πόσοι παραβίασαν την καραντίνα των 14 ημερών στην Ελλάδα Ειδικοί...
Κορονοϊός: Ανησυχία για την έξαρση κρουσμάτων – Η κρίσιμη ημερομηνία

Αρκετά κρίσιμα είναι τα πράγματα όσον αφορά τον κορονοϊό, με τα κρούσματα να αυξάνονται και τους ειδικούς να προειδοποιούν.

Συγκεκριμένα, συνεχίζουμε να βλέπουμε έντονο συγχρωτισμό ειδικά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που πέρασε, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις δεν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Πόσοι παραβίασαν την καραντίνα των 14 ημερών στην Ελλάδα

Ειδικοί επιστήμονες λοιπόν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», τονίζουν τη σοβαρότητα της κατάστασης και εκφράζουν έντονο προβληματισμό για τη χαλάρωση των μέτρων από τα ΜΜΜ μέχρι και τα κέντρα διασκέδασης.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, με δεδομένο ότι απαιτείται διάστημα έως 14 ημερών για την επώαση του ιού, εάν τα φαινόμενα συνωστισμού που παρατηρήθηκαν συνετέλεσαν στη διασπορά του ιού, αυτό θα φανεί έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας, έως τις 20 Ιουνίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ανησυχία για την έξαρση κρουσμάτων – Η κρίσιμη ημερομηνία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.