ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Απίστευτες ουρές στις τράπεζες – Χωρίς κανένα μέτρο προστασίας

Ο κορονοϊός δεν φαίνεται να πτοεί ορισμένους πολίτες αφού μεγάλες ουρές παρατηρούνται έξω από τράπεζες και από ΑΤΜ από νωρίς το πρωί της Τρίτης, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας και τις συνεχείς συστάσεις για τήρηση των μέτρων περιορισμού. Δεν τηρήθηκαν φυσικά, ούτε οι κανονισμοί ασφαλείας κατά τις ειδικές μετακινήσεις, όπως η απόσταση δύο μέτρων μεταξύ των...
Κορονοϊός: Απίστευτες ουρές στις τράπεζες – Χωρίς κανένα μέτρο προστασίας

Ο κορονοϊός δεν φαίνεται να πτοεί ορισμένους πολίτες αφού μεγάλες ουρές παρατηρούνται έξω από τράπεζες και από ΑΤΜ από νωρίς το πρωί της Τρίτης, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας και τις συνεχείς συστάσεις για τήρηση των μέτρων περιορισμού.

Δεν τηρήθηκαν φυσικά, ούτε οι κανονισμοί ασφαλείας κατά τις ειδικές μετακινήσεις, όπως η απόσταση δύο μέτρων μεταξύ των πολιτών και η χρήση γαντιών ή μάσκας. Μάλιστα υπήρξαν εντάσεις και καυγάδες.

Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις από την Ελλάδα

Πολίτες διαφόρων ηλικιών μεταβαίνουν στις τράπεζες είτε για τις συντάξεις τους, είτε για την πληρωμή λογαριασμών και την τακτοποίηση των υποχρεώσεών τους, είτε για ρυθμίσεις δανείου, καθώς αρκετοί από αυτούς δεν μπορούν ή δεν γνωρίζουν πώς να το κάνουν ηλεκτρονικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Απίστευτες ουρές στις τράπεζες – Χωρίς κανένα μέτρο προστασίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.