ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Απίστευτο: Διακοπή εμβολιασμών λόγω αργίας!

Κορονοϊός: Σε ένα κομβικό σημείο για την πορεία της πανδημίας, με τα κρούσματα να παραμένουν ψηλά, μερικά ελληνικά παράδοξα
Κορονοϊός – Απίστευτο: Διακοπή εμβολιασμών λόγω αργίας!

Κορονοϊός: Σε ένα κομβικό σημείο για την πορεία της πανδημίας, με τα κρούσματα να παραμένουν ψηλά, μερικά ελληνικά παράδοξα προξενούν αρνητική εντύπωση.

Κορονοϊός: Τη στιγμή, που η εξάπλωση του ιού συνεχίζεται, οι ΜΕΘ είναι ασφυκτικά γεμάτες, ασθενείς διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ και οι θάνατοι πολλαπλασιάζονται και καμία παρέμβαση δεν είναι ορατή.

Όσο δε συμβαίνουν αυτά, παρατηρείται και μία απροθυμία των πολιτών να προσέλθουν στους εμβολιασμούς, προφανώς λόγω του κλίματος που έχει δημιουργηθεί παγκοσμίως από τις συγκεχυμένες πληροφορίες και τα μη πειστικά ευρήματα για τις παρενέργειες των εμβολίων.

Υπό αυτές τις συνθήκες και καθώς φαίνεται ότι το εμβόλιο είναι η μία και μοναδική λύση, υπάρχουν πληροφορίες ότι κατά το διάστημα του Πάσχα και πιο συγκεκριμένα από Μ. Πέμπτη έως και Δευτέρα του Πάσχα δεν θα γίνονται εμβολιασμοί, λόγω… αργίας.

Αν υποθέσουμε δε ότι διατηρείται ο ρυθμός στους 50.000 εμβολιασμούς ημερησίως, η απορία είναι τεράστια: Υπάρχει πολυτέλεια για καθυστέρηση 200.000 εμβολιασμών;

Μάλλον κάποιοι πρέπει να το δουν αλλιώς…

Πηγή: Reporter.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Απίστευτο: Διακοπή εμβολιασμών λόγω αργίας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.