ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Άρχισαν τα τηλεμαθήματα για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου (vid)

Ξεκίνησαν τα εξ αποστάσεως μαθήματα για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου που πρόκειται να δώσουν Πανελλαδικές εξετάσεις το καλοκαίρι.
Κορονοϊός: Άρχισαν τα τηλεμαθήματα για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου (vid)

Κορονοϊός – Τηλεμαθήματα: Τα σχολεία έχουν κλείσει εδώ και μερικές ημέρες λόγω του ιού, όμως οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν την μελέτη από το σπίτι τους.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό ξεκίνησαν τα εξ αποστάσεως μαθήματα για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου που πρόκειται να δώσουν Πανελλαδικές Εξετάσεις το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Απίστευτο διπλωματικό επεισόδιο ΗΠΑ-Κίνας

Μάλιστα η τηλεδιδασκαλία αναμένεται να επεκταθεί και στις υπόλοιπες τάξεις, έτσι ώστε τα παιδιά να μη χάσουν επαφή με το διάβασμά τους για όσες μέρες θα πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι τους λόγω κορονοϊού.

Το υπουργείο Παιδείας επιτάχυνε την ολοκλήρωση της πλατφόρμας μέσα από την οποία παραδίδονται τα σχολικά μαθήματα πλέον διαδικτυακά, αν και όπως τόνισε η υπουργός, Νίκη Κεραμέως, δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση τη δια ζώσης εκπαίδευση.

Κορονοϊός: Δείτε το ρεπορτάζ για τα τηλεμαθήματα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Άρχισαν τα τηλεμαθήματα για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.