ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αρνητικός ο 26χρονος που έφτυσε τους αστυνομικούς

Κορονοϊός: Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με τον 26χρονο που θεωρούνταν ύποπτο κρούσμα για κορονοϊό και έφτυσε 14 αστυνομικούς στη Βούλα. Ο νεαρός υποβλήθηκε σε εργαστηριακές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως είναι θετικός στον ιό, με τα αποτελέσματα τελικός να επιστρέφουν αρνητικά. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι διαφορές της ίωσης από τον κορονοϊό – Τα δέκατα...
Κορονοϊός: Αρνητικός ο 26χρονος που έφτυσε τους αστυνομικούς

Κορονοϊός: Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με τον 26χρονο που θεωρούνταν ύποπτο κρούσμα για κορονοϊό και έφτυσε 14 αστυνομικούς στη Βούλα.

Ο νεαρός υποβλήθηκε σε εργαστηριακές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως είναι θετικός στον ιό, με τα αποτελέσματα τελικός να επιστρέφουν αρνητικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι διαφορές της ίωσης από τον κορονοϊό – Τα δέκατα είναι πιο «ύποπτα» απ’ τον υψηλό πυρετό (vid)

Πλέον στις τάξεις της αστυνομίας επικρατεί ηρεμία, ο 27χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του ενώ θα πληρώσει πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Αρνητικός ο 26χρονος που έφτυσε τους αστυνομικούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.