ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός– Αττική: Αυστηρό Lockdown το Σαββατοκύριακο! Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 – «Λουκέτο» στα μαγαζιά – Τι ισχύει με σχολεία και click away!

Κορονοϊός– Αττική: Σε πολύ σκληρό lockdown Σάββατο και Κυριακή η Αττική. Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 – κλειστά μαγαζιά!
Κορονοϊός– Αττική: Αυστηρό Lockdown το Σαββατοκύριακο! Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 – «Λουκέτο» στα μαγαζιά – Τι ισχύει με σχολεία και click away!

Κορονοϊός– Αττική: Σε πολύ σκληρό lockdown Σάββατο και Κυριακή η Αττική. Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 – κλειστά μαγαζιά!

Την ώρα που η επιτροπή των λοιμωξιολόγων είναι… χωρισμένη στα δύο, οι τελευταίες πληροφορίες, θέλουν την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα στην Αττική, να είναι προ των πυλών!

Παράλληλα αποφασίστηκε η λειτουργία των καταστημάτων στην Αθήνα μόνο με την μέθοδο του click away.

Επιπλέον τα καταστήματα θα παραμένουν κλειστά τα Σαββατοκύριακα κι αυτό καθώς ο κορονοϊός στην χώρα μας εξακολουθεί να προκαλεί τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες.

Συνεπώς, το click inside παύει να υφίσταται και οι καταναλωτές θα πρέπει να κλείνουν ραντεβού για να παραλαμβάνουν τα προϊόντα που ήδη έχουν προαγοράσει μέσω internet ή μέσω τηλεφώνου.

Από εκεί και πέρα τα δημοτικά και τα Γυμνάσια αναμένεται θα αποφύγουν το lockdown ενώ στα λύκεια συνεχίζονται τα μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης.

Πλέον, η σύσκεψη των λοιμωξιολόγων που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, επικεντρώνεται στη Θεσσαλονίκη, στην οποία κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθηθεί το ίδιο μοντέλο.

Πηγή dikaiologitika.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κορονοϊός – Lockdown: Αλαλούμ! Στις 19:30 η ενημέρωση για τα μέτρα απαγόρευσης!

Κατάρες δέχεται ο Σταρόβας λόγω Σπυρόπουλου: «Χοντρέ να βιάσουν την κόρη σου»!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός– Αττική: Αυστηρό Lockdown το Σαββατοκύριακο! Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 – «Λουκέτο» στα μαγαζιά – Τι ισχύει με σχολεία και click away!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.