ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Αττική: Οι περιοχές που εντοπίστηκαν τα κρούσματα

Κορονοϊός – Αττική: Περισσότερα από 200 είναι τα κρούσματα σήμερα, Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, στην Αττική, όπως αναφέρει ο ΕΟΔΥ.  Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού βρέθηκαν στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών. Κρούσματα Αττική – Αναλυτικά: Ανατολική Αττική 23 Βόρειος Τομέας Αθηνών 65 Δυτική Αττική 9 Δυτικός Τομέας Αθηνών 22 Κεντρικός Τομέας Αθηνών...
Κορονοϊός – Αττική: Οι περιοχές που εντοπίστηκαν τα κρούσματα

Κορονοϊός – Αττική: Περισσότερα από 200 είναι τα κρούσματα σήμερα, Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, στην Αττική, όπως αναφέρει ο ΕΟΔΥ. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού βρέθηκαν στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.

Κρούσματα Αττική – Αναλυτικά:

Ανατολική Αττική 23

Βόρειος Τομέας Αθηνών 65

Δυτική Αττική 9

Δυτικός Τομέας Αθηνών 22

Κεντρικός Τομέας Αθηνών 42

Νότιος Τομέας Αθηνών 20

Νήσοι 1

Πειραιάς 23

Η σχετική ενημέρωση του ΕΟΔΥ:

«Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορονοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2021 (ώρα 15:00).

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 436, εκ των οποίων 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 152412 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 52.1%
άνδρες.
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 25, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 5671 θάνατοι.

Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 286 (71.3% άνδρες)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μήτρογλου: Σήμερα περνάει από εξετάσεις, ανακοινώνεται την Τρίτη (26/1)

ΑΕΚ: Ο Νταντσένκο έπαιξε σήμερα στο φιλικό Ερυθρός Αστέρας-Ούφα! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Αττική: Οι περιοχές που εντοπίστηκαν τα κρούσματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.