ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Μπάχαλο με την μη καταγραφή όσων έχουν νοσήσει και κάνουν μετά το εμβόλιο

Το μέγεθος της ανοσίας που βγαίνει προς τα έξω δεν είναι ακριβές, καθώς κάποια άτομα, δεν κατεγράφησαν στους πλήρως εμβολιασμένους.
Κορονοϊός: Μπάχαλο με την μη καταγραφή όσων έχουν νοσήσει και κάνουν μετά το εμβόλιο

Κορονοϊός: Αναστάτωση υπάρχει γιατί ενώ κάποια άτομα νόσησαν και έκαναν το εμβόλιο, δεν περάστηκαν στις λίστες ως πλήρως εμβολιασμένα.

Κορονοϊός: Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Κάποιο άτομο θεωρείται πλήρως εμβολιασμένο, φυσικά όταν έχει κάνει τις δύο δόσεις από κάποιο εμβόλιο.

Υπάρχει και η περίπτωση όμως που έχει νοσήσει κάποιος και στην συνέχεια κάνει την μία δόση του εμβολίου. Αρκετοί πολίτες που ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία, μπορεί να έχουν πάρει το πιστοποιητικό εμβολιασμού, όμως δεν έχουν καταχωρηθεί στα επίσημα στοιχεία.

Για να καταλάβει καλύτερα κάποιος τι έχει συμβεί, υπάρχει το στοιχείο πως το πρώτο τρίμηνο του 2021 νόσησαν στην Ελλάδα, 125.000 περίπου άτομα.

Αρκετά από αυτά έχουν εμβολιαστεί μία φορά. Έχουν καταγραφεί ως άνθρωποι που έχουν κάνει μία δόση του εμβολίου, δεν έχουν όμως μπει στην λίστα με τους πλήρως εμβολιασμένους.

Οπότε έτσι η ανοσία που παρουσιάζεται προς τα έξω, δεν είναι ακριβής, γιατί δεν είναι καταγεγραμμένα, όλα τα άτομα που είναι πλήρως εμβολιασμένα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Μπάχαλο με την μη καταγραφή όσων έχουν νοσήσει και κάνουν μετά το εμβόλιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.