ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Μπαίνει πλαφόν στις τιμές των τεστ

Τροπολογία που θα καθορίζει την ανώτατης τιμή των τεστ για εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊου στα 40 ευρώ για τον έλεγχο μοριακού ελέγχου και 10 ευρώ για τα rapid tests αναμένεται να καταθέσει το υπουργείο Ανάπτυξης. Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη, η Κυβέρνηση έχει αποφασίσει να ορίσει πλαφόν στις τιμές των...
Κορονοϊός: Μπαίνει πλαφόν στις τιμές των τεστ

Τροπολογία που θα καθορίζει την ανώτατης τιμή των τεστ για εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊου στα 40 ευρώ για τον έλεγχο μοριακού ελέγχου και 10 ευρώ για τα rapid tests αναμένεται να καταθέσει το υπουργείο Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη, η Κυβέρνηση έχει αποφασίσει να ορίσει πλαφόν στις τιμές των τεστ για τον κορονοϊο.

Ειδικότερα, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

α) ως ανώτατη τιμή χρέωσης για τη διενέργεια μοριακού ελέγχου RT-PCR για την ανίχνευση του κορονωιού SARS-CoV-2, τα σαράντα ΕΥΡΩ (40,00€)

β) ως ανώτατη τιμή χρέωσης για τη διενέργεια ταχείας δοκιμασίας για την ανίχνευση αντιγόνου του κορονωιού SARS-CoV-2 (Rapid test), τα δέκα (10,00) ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Κορονοϊός: Αυτές είναι οι 18 περιοχές που βρίσκονται στο «κόκκινο»

Κορονοϊός: Ξανά με πυρετό ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Μπαίνει πλαφόν στις τιμές των τεστ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.