Κορονοϊός: Η Κομισιόν συμφώνησε με τη Moderna για την αγορά εμβολίου

Τροπολογία που θα καθορίζει την ανώτατης τιμή των τεστ για εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊου στα 40 ευρώ για τον έλεγχο μοριακού ελέγχου και 10 ευρώ για τα rapid tests αναμένεται να καταθέσει το υπουργείο Ανάπτυξης. Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη, η Κυβέρνηση έχει αποφασίσει να ορίσει πλαφόν στις τιμές των...

Τροπολογία που θα καθορίζει την ανώτατης τιμή των τεστ για εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊου στα 40 ευρώ για τον έλεγχο μοριακού ελέγχου και 10 ευρώ για τα rapid tests αναμένεται να καταθέσει το υπουργείο Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη, η Κυβέρνηση έχει αποφασίσει να ορίσει πλαφόν στις τιμές των τεστ για τον κορονοϊο.

Ειδικότερα, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

α) ως ανώτατη τιμή χρέωσης για τη διενέργεια μοριακού ελέγχου RT-PCR για την ανίχνευση του κορονωιού SARS-CoV-2, τα σαράντα ΕΥΡΩ (40,00€)

β) ως ανώτατη τιμή χρέωσης για τη διενέργεια ταχείας δοκιμασίας για την ανίχνευση αντιγόνου του κορονωιού SARS-CoV-2 (Rapid test), τα δέκα (10,00) ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Κορονοϊός: Αυτές είναι οι 18 περιοχές που βρίσκονται στο «κόκκινο»

Κορονοϊός: Ξανά με πυρετό ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος