ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Μπρος πίσω με τα μέτρα – Τώρα διαρρέουν πως θα καταργήσουν τα mini lockdown

Τέλος τα μίνι lockdown, με την κυβέρνηση να εξετάζει ξανά νέα μέτρα.
Κορονοϊός: Μπρος πίσω με τα μέτρα – Τώρα διαρρέουν πως θα καταργήσουν τα mini lockdown

Κορονοϊός: Η επιστροφή στην κανονικότητα είναι κάτι που το έχουμε ακούσει αρκετές φορές κατά την διάρκεια της πανδημίας. Αυτή τη φορά η κυβέρνηση εξετάζει νέα μέτρα ελευθερίας ακόμα και στις λεγόμενες «κόκκινες» περιοχές.

Νέα μέτρα λοιπόν. Όχι μόνο δεν έχουν κανέναν σχεδιασμό, όχι μόνο βαδίζουν μέρα μέρα, αλλά με τις συνεχείς διαρροές και τα επικοινωνιακά δήθεν τεχνάσματα που σκέφτονται τα φωτεινά μυαλά της κυβέρνησης, ο κόσμος εκτός από την εμπιστοσύνη του στους θεσμούς πλέον έχει αρχίσει να χάνει την εμπιστοσύνη του και στην επιστημονική κοινότητα, η οποία συνυπογραφεί τις όποιες αποφάσεις έχοντας καταντήσει θλιβερή μαριονέτα της κάθε κατά καιρούς όρεξης.

Όπως φαίνεται, οδεύουμε ουσιαστικά στην κατάργηση των mini lockdown μόνο για τους εμβολιασμένους, σε όσες περιοχές ισχύει έως σήμερα. 24ωρη κυκλοφορία, μουσική, ακόμα και χορός αναμένεται να είναι πλέον ελεύθερα. Άσχετα που πρόκειται για πράγματα που μέχρι την πανδημία τα θεωρούσαμε δεδομένα.

Την Τετάρτη (6/10) θα γίνουμε… σοφότεροι, καθώς θα ανακοινωθεί επισήμως όλο το σχέδιο από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Μπρος πίσω με τα μέτρα – Τώρα διαρρέουν πως θα καταργήσουν τα mini lockdown», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.