ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊος – Χαλκιδική: Δεύτερο κρούσμα στην κατασκήνωση!

Όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ, δεύτερο κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στην κατασκήνωση της Νέας Φώκαιας στην Χαλκιδική. Το 11χρονο κορίτσι που νόσησε βρισκόταν στον ίδιο θάλαμο με το πρώτο κρούσμα. Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή στην κατασκήνωση βρέθηκε θετική στον κορονοϊό 15χρονη. Αμέσως σήμανε συναγερμός και εφαρμόστηκαν όλα τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια των εργαζομένων και των κατασκηνωτών....
Κορονοϊος – Χαλκιδική: Δεύτερο κρούσμα στην κατασκήνωση!

Όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ, δεύτερο κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στην κατασκήνωση της Νέας Φώκαιας στην Χαλκιδική. Το 11χρονο κορίτσι που νόσησε βρισκόταν στον ίδιο θάλαμο με το πρώτο κρούσμα.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή στην κατασκήνωση βρέθηκε θετική στον κορονοϊό 15χρονη. Αμέσως σήμανε συναγερμός και εφαρμόστηκαν όλα τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια των εργαζομένων και των κατασκηνωτών. Το κορίτσι πήγε στην κατασκήνωση στις 5 Ιουλίου.

Έπειτα από τέσσερις μέρες ανέβασε δέκατα και από τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης θεωρήθηκε ύποπτο περιστατικό με βάση τα πρωτόκολλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Στα επίπεδα Απριλίου η παρουσία κορονοϊού στα λύματα!

Ο ιδιοκτήτης της κατασκήνωσης, Χρήστος Σκούρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι «το κορίτσι ανέβασε πυρετό 37,4 και αμέσως ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο για τον κορονοϊό. Η 15χρονη απομονώθηκε στο αναρρωτήριο και ειδοποιήθηκαν οι γονείς της. Παράλληλα, ειδοποιήθηκαν οι γονείς των παιδιών που έμεναν στο ίδιο σπιτάκι με την 15χρονη και απομάκρυναν τα παιδιά τους από την κατασκήνωση».

Δείτε το βίντεο από το ΟΡΕΝ:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊος – Χαλκιδική: Δεύτερο κρούσμα στην κατασκήνωση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.