ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη φροντιστηρίου για παραβίαση των μέτρων (vid)

O κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση όμως στην Ελλάδα κάποιοι δεν πειθαρχούν στα μέτρα της κυβέρνησης. Στην πρώτη σύλληψη για παραβίαση των μέτρων ασφαλείας για τον ιό προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, το απόγευμα της Πέμπτης συνελήφθη στα Ιωάννινα, ιδιοκτήτης φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης διότι δεν τήρησε τα προληπτικά μέτρα για τον...
Κορονοϊός: Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη φροντιστηρίου για παραβίαση των μέτρων (vid)

O κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση όμως στην Ελλάδα κάποιοι δεν πειθαρχούν στα μέτρα της κυβέρνησης. Στην πρώτη σύλληψη για παραβίαση των μέτρων ασφαλείας για τον ιό προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, το απόγευμα της Πέμπτης συνελήφθη στα Ιωάννινα, ιδιοκτήτης φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης διότι δεν τήρησε τα προληπτικά μέτρα για τον κορονοϊό και έκανε μάθημα.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ο κατηγορούμενος να λειτουργεί, ως ιδιοκτήτης, φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Δεν υπάρχει σωτηρία, όλοι για καφέ!

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά από καταγγελία και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Υπενθυμίζεται πως με απόφαση της κυβέρνησης από την Τετάρτη και για τουλάχιστον 14 ημέρες έκλεισαν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα – νηπιαγωγεία, σχολεία, ΙΕΚ και τα πανεπιστήμια της χώρας- ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού ενώ αποφασίστηκε να κλείσουν επίσης φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών.

Παράλληλα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας ζήτησε άμεση παρέμβαση των εισαγγελέων σε περιπτώσεις όπου διαπιστώνεται παραβίαση των μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του ιού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη φροντιστηρίου για παραβίαση των μέτρων (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.