ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Koρονοϊός: Χρυσές δουλειές για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Κορονοϊός: Η πανδημία έχει φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική και παγκόσμια ναυτιλία, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να θεωρείται από τους τυχερούς της κατάστασης. Ο κ. Μαρινάκης και η ναυτιλιακή του Capital Ship Management Corp. είναι από τους δυνατούς παίκτες στον τομέα μεταφορά πετρελαίου με 46 tankers (10 VLCCs, 4 Suezmaxes, 5 Aframaxes, 26 MR/Handy...
Koρονοϊός: Χρυσές δουλειές για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Κορονοϊός: Η πανδημία έχει φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική και παγκόσμια ναυτιλία, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να θεωρείται από τους τυχερούς της κατάστασης.

Ο κ. Μαρινάκης και η ναυτιλιακή του Capital Ship Management Corp. είναι από τους δυνατούς παίκτες στον τομέα μεταφορά πετρελαίου με 46 tankers (10 VLCCs, 4 Suezmaxes, 5 Aframaxes, 26 MR/Handy product tankers and 1 small tanker).

Η περίοδος αυτή, όπου η τιμή του πετρελαίου έχει πέσει ακόμα και σε αρνητικό επίπεδο για τα συμβόλαια του Μαϊού, ευνοεί τις ναυτιλιακές με μεγάλο στόλο tankers (δεξαμενοπλοίων) αφού αυτοί οι τύποι πλοίου θεωρούνται απαραίτητοι όχι μόνο για τις αυξημένες ανάγκες μεταφοράς του φθηνού πετρελαίου (πτώση τιμής σημαίνει άνοδο των παραγγελιών) αλλά και ως χώροι αποθήκευσης πετρελαίου, αφού τα διυλιστήρια βλέπουν τους αποθηκευτικούς τους χώρους να γεμίζουν ασφυκτικά με «μαύρο χρυσό».

Ο πίνακας είναι από το markewatch.com

Ο πίνακας είναι από το markewatch.com

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Koρονοϊός: Χρυσές δουλειές για τον Βαγγέλη Μαρινάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.