ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Χτίζουν νέους τάφους – Γέμισαν τα νεκροταφεία στη Θεσσαλονίκη

Απόφαση να χτιστούν νέοι τάφοι στη Θεσσαλονίκη. Γέμισαν τα νεκροταφεία.
Κορονοϊός: Χτίζουν νέους τάφους – Γέμισαν τα νεκροταφεία στη Θεσσαλονίκη

Κορονοϊός – Σοκ στη Θεσσαλονίκη. Ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας ενέκρινε κονδύλι για την επέκταση των τάφων, που τελειώνουν εξαιτίας των μαζικών θανάτων της πανδημίας Covid-19.

Το Sportime αποκαλύπτει την απόφαση του δημάρχου για την έγκριση της δαπάνης. Όπως αναφέρεται στην απόφαση έχουν μείνει μόνο 190 τάφοι, οι οποίοι λιγοστεύουν καθημερινά και χρειάζεται επέκταση στα νεκροταφεία!

Αναλυτικά ο κ.Ζέρβας εγκρίνει τη δαπάνη έχοντας υπόψιν:

«Την υπ’αριθμ.ΔΚΣ 29/29-11-2021 Μελέτη της Διεύθυνσης Κατασκευών και Συντηρήσεων, που αφορά «Διαμόρφωση επέκτασης χώρου στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου για τις ανάγκες, που προκύπτουν λόγω COVID19» και την υπ’αριθμ.320263/03-12-2021 Βεβαίωση της Διεύθυνσης Κατασκευών και Συντηρήσεων σχετικά με την αδυναμία εκτέλεσης των εργασιών για τη Διαμόρφωση επέκτασης χώρου στα Κοιμητήρια Αναστάσεων του Κυρίου για τις ανάγκες, που προκύπτουν λόγω COVID19, λόγω του περιορισμένου προσωπικού και κυρίως λόγω του ότι δεν διαθέτει τον απαιτούμενο οπλισμό οικοδομικού πλέγματος Τ131, καθώς και σκυρόδεμα κατηγορίας C16/20, η παραγωγή, του οποίοι είναι εργοστασιακή, υλικά τα οποία είναι προαπαιτούμενα για την έντεχνη κατασκευή των παραπάνω εργασιών.

Την αναγκαιότητα πραγματοποίησης δαπάνης για παροχή υπηρεσίας εργασιών διαμόρφωσης για την επέκταση του χώρου ραφής Covid19, η οποία κρίνεται απαραίτητη καθώς οι διαθέσιμοι τάφοι είναι λιγότεροι από 190 και μειώνονται καθημερινά εξαιτίας των αυξημένων θανάτων καθώς βρισκόμαστε στο 4ο κύμα της πανδημίας, που φαίνεται να μην υποχωρεί και σε αναμονή των εξελίξεων της νέας μετάλλαξης Όμικρον».

Απόφαση Ζέρβα

Απόφαση Ζέρβα 1

Απόφαση Ζέρβα 2

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Χτίζουν νέους τάφους – Γέμισαν τα νεκροταφεία στη Θεσσαλονίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.