ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Δεν έχει τελειώσει η πανδημία – Νέα προειδοποίηση απο ΠΟΥ

Τι και αν βρισκόμαστε στο τρίτο έτος της πανδημίας; Ο ΠΟΥ χτυπάει «καμπανάκι» πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.
Κορονοϊός: Δεν έχει τελειώσει η πανδημία – Νέα προειδοποίηση απο ΠΟΥ

Κορονοϊός: Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που δεν έχει κουραστεί κυρίως ψυχολογικά από την πανδημία και το πόσο πολύ έχει τραβήξει. Το ζήτημα λοιπόν είναι ένα: Πότε τελειώνει; Η επικεφαλής του ΠΟΥ πάντως δεν αφήνει σημάδια χαλάρωσης.

Πριν μερικές ημέρες ο Γκίκας Μαγιορκίνης σε συνέντευξή του πέταξε «βόμβα», κάνοντας λόγο για επικείμενη μετάλλαξη ανησυχίας.

Αυτή τη φορά, η επικεφαλής επιστήμονας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Σούμια Σουαμινάθαν, δήλωσε ότι ο κόσμος δεν έχει φθάσει ακόμα στο τέλος της πανδημίας της Covid-19 καθώς θα υπάρξουν και άλλες παραλλαγές του ιού.

«Έχουμε δει τον ιό να εξελίσσεται, να μεταλλάσσεται…άρα γνωρίζουμε ότι θα υπάρξουν περισσότερες παραλλαγές, περισσότερες ανησυχητικές παραλλαγές, άρα δεν είμαστε στο τέλος της πανδημίας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έτσι, μπορεί να σχεδιάζεται βήμα-βήμα η χαλάρωση μέτρων, ωστόσο μένει να δούμε πώς θα είναι στην πραγματικότητα η λεγόμενη «ενδημική» φάση που αναμένεται.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Δεν έχει τελειώσει η πανδημία – Νέα προειδοποίηση απο ΠΟΥ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.