ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Δεν έπιασαν τα μέτρα τους και τώρα λένε: «Ελπίζουμε να μην γίνουμε Μπέργκαμο!»

Κορονοϊός: Ξεκάθαρη αποτυχία των μέτρων της κυβέρνησης ανέφερε ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος, που τόνισε πως θα πρέπει να ληφθούν και άλλα, ακόμα σκληρότερα. Συγκεκριμένα, ο καθηγητής που ήταν καλεσμένος στον ΣΚΑΙ, τόνισε ότι ο αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού είναι ιδιαίτερα ψηλός και ανησυχητικός. «Το λοκντάουν να εφαρμοστεί σε μεγαλύτερη έκταση», είπε αρχικά και στη συνέχεια τόνισε:...
Κορονοϊός – Δεν έπιασαν τα μέτρα τους και τώρα λένε: «Ελπίζουμε να μην γίνουμε Μπέργκαμο!»

Κορονοϊός: Ξεκάθαρη αποτυχία των μέτρων της κυβέρνησης ανέφερε ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος, που τόνισε πως θα πρέπει να ληφθούν και άλλα, ακόμα σκληρότερα.

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής που ήταν καλεσμένος στον ΣΚΑΙ, τόνισε ότι ο αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού είναι ιδιαίτερα ψηλός και ανησυχητικός.

«Το λοκντάουν να εφαρμοστεί σε μεγαλύτερη έκταση», είπε αρχικά και στη συνέχεια τόνισε: «Ελπίζουμε να μην φτάσουμε στα όρια του Μπέργκαμο» πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός-ΣΟΚ: Δεν φτάνουν οι ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη και μετατρέπουν το Βελλίδειο σε κέντρο νοσηλείας!

Σύμφωνα με τον καθηγητή, η ανάπτυξη επιπρόσθετων χώρων ΜΕΘ, ακόμα και σε χώρους όπως το Βελλίδειο είναι μια σωστή σκέψη αλλά προς το παρόν δεν χρειάζεται.

«Σε μια κρίση πρέπει να είμαστε έτοιμοι», τόνισε σε κάθε περίπτωση, υπογραμμίζοντας πως το σημαντικό είναι ότι υπάρχουν διαθέσιμοι αναπνευστήρες.

Όπως επεσήμανε ο κ Γώγος υπάρχει πρόβλημα και στην Λάρισα όπου ανεβαίνουν τα κρούσματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Δεν έπιασαν τα μέτρα τους και τώρα λένε: «Ελπίζουμε να μην γίνουμε Μπέργκαμο!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.