ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Δεν υπάρχει! Πωλούσε αρνητικές βεβαιώσεις covid-19 σε νοσοκόμες!

Απίστευτο και όμως αληθινό, αφού μία 33χρονη γυναίκα πωλούσε σε αποκλειστικές νοσοκόμες πλαστές βεβαιώσεις για μοριακά τεστ.
Κορονοϊός: Δεν υπάρχει! Πωλούσε αρνητικές βεβαιώσεις covid-19 σε νοσοκόμες!

Κορονοϊός: Απίστευτο και όμως αληθινό, αφού μία 33χρονη γυναίκα πωλούσε σε αποκλειστικές νοσοκόμες πλαστές βεβαιώσεις για μοριακά τεστ.

Κορονοϊός: Σάλος έχει ξεσπάσει με πρωταγωνίστρια μία 33χρονη γυναίκα από τη Γεωργία, η οποία πωλούσε πλαστές βεβαιώσεις μοριακών τεστ.

Συγκεκριμένα, είχε καταφέρει να μοιράσει 50 πλαστές βεβαιώσεις μέχρι να συλληφθεί από τους αστυνομικούς, βάζοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Η 33χρονη κατάφερνε να φτιάχνει τις βεβαιώσεις με αρνητικά αποτελέσματα για τον κορονοϊό, τόσο σε μοριακό αλλά και σε rapid test.

Το κόστος της κάθε βεβαίωσης, όπως η ίδια είπε, ανέρχεται σε 10 ευρώ. Η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται ώστε να διαπιστωθεί που αλλού έχουν καταλήξει οι πλαστές αρνητικές βεβαιώσεις για τον κορονοϊό.

Σε βάρος των γυναικών που προμηθεύτηκαν τις πλαστές βεβαιώσεις, σχηματίστηκε δικογραφία για «πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραβίαση των μέτρων πρόληψης εξάπλωσης ασθενειών κατ’ εξακούλοθηση».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Συγκινητική πρόταση γάμου με ξεχωριστό τρόπο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Δεν υπάρχει! Πωλούσε αρνητικές βεβαιώσεις covid-19 σε νοσοκόμες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.