ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Διαμαντίδης και Παπαλουκάς στο νέο σποτ του Υπουργείου Υγείας για τους εμβολιασμούς (vid)

Ο Βασίλης Κικίλιας παρουσίασε το νέο σποτάκι της κυβέρνησης για τους εμβολιασμούς. Σε αυτό συμμετέχουν οι Διαμαντίδης και Θοδωρής Παπαλουκάς.
Κορονοϊός: Διαμαντίδης και Παπαλουκάς στο νέο σποτ του Υπουργείου Υγείας για τους εμβολιασμούς (vid)

Μέσω ανάρτησής του στο Twitter, ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας παρουσίασε το νέο σποτάκι της κυβέρνησης για τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού. Σε αυτό συμμετέχουν οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Θοδωρής Παπαλουκάς.

Οι παλαίμαχοι πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική, Δημήτρης Διαμαντίδης και Θοδωρής Παπαλουκάς πρωταγωνιστούν στο νέο αυτό σποτ, με τους δυο αθλητές που υπενθυμίζεται ότι κέρδισαν τον αγώνα με καλάθι το τελευταίο λεπτό στο Ευρωμπάσκετ της Γαλλίας.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, τονίζει πως μπορεί να έχεις κάνει σωστά τα πάντα για 39 λεπτά αλλά αν κάνει λάθος την τελευταία στιγμή, στο τελευταίο ένα λεπτό τότε θα χαθούν όλα προτρέποντας τον κόσμο να συνεχίσει να τηρεί τα μέτρα ώστε να προχωρήσει κι άλλο ο εμβολιασμός, να χτιστεί η ανοσία και να νικηθεί η πανδημία ενώ ο Διαμαντίδης με τη χαρακτηριστική κίνηση του χεριού δείχνει το καλάθι που μπήκε στα τελευταία λεπτά και έδωσε την πολυπόθητη νίκη που πανηγύρισε όλη η Ελλάδα.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάθε μεγάλος αγώνας κρίνεται στο τέλος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας καθώς προχωράει ο εμβολιασμός μέχρι να χτίσουμε την ανοσία του πληθυσμού. Ευχαριστούμε τον Δ. Διαμαντίδη & τον Θ. Παπαλουκά για τη συμμετοχή τους στο σποτ του Υπ. Υγείας».

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια στο Twitter

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Διαμαντίδης και Παπαλουκάς στο νέο σποτ του Υπουργείου Υγείας για τους εμβολιασμούς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.