ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Διαρροές για self test των ανεμβολίαστων για την επίσκεψη τους σε σούπερ μάρκετ!

Αδιανότητες οι διαρροές που έρχονται και αναφέρουν ότι ο κορονοϊός αναγκάζει την κυβέρνηση να βάλει self test και για τα σούπερ μάρκετ.
Κορονοϊός: Διαρροές για self test των ανεμβολίαστων για την επίσκεψη τους σε σούπερ μάρκετ!

Κορονοϊός: Συνεχίζει τον… χαβά της όπως φαίνεται η Κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού διαρροές θέλουν να έρχονται self test για την είσοδο στα σούπερ μάρκετ.

Όλα αυτά μετά τα νέα αυστηρά μέτρα, που στην ουσία δεν επιτρέπουν στους ανεμβολίαστους να βρίσκονται πουθενά, χωρίς να κάνουν rapid test.

Η κυβέρνηση λοιπόν εξακολουθεί να επιμένει σε παράλογα μέτρα που δεν έχουν καμία ουσία, την ώρα που στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ο ένας είναι κυριολεκτικά πάνω στον άλλον.

Δυστυχώς φαίνεται πως  για να δικαιολογήσει την πλήρη ανικανότητα της στο να διαχειριστεί την πανδημία έχει βρει εξιλαστήριο θύμα… Έλα όμως που η πραγματικότητα έχει κάνει τους πάντες να έχουν συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει πραγματικά….

Ο κορονοϊός φέρνει περισσότερα κρούσματα και η κυβέρνηση παραμένει στην εμμονική της στάση, χωρίς να σκέφτεται κανέναν και τίποτα.

Μάλιστα η ημερομηνία κλειδί για τα νέα μέτρα η 22α Νοεμβρίου όπου τελειώνει η ισχύ των προηγούμενων!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Διαρροές για self test των ανεμβολίαστων για την επίσκεψη τους σε σούπερ μάρκετ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.