ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Διασωληνωμένος 17χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα

Μεγάλη αγωνία στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» για την κατάσταση της υγείας ενός 17χρονου, ο οποίος έχει διασωληνωθεί.
Κορονοϊός: Διασωληνωμένος 17χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα

Κορονοϊός: Μεγάλη αγωνία στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» για την κατάσταση της υγείας ενός 17χρονου, ο οποίος έχει διασωληνωθεί.

Ο νεαρός είχε εισαχθεί την περασμένη εβδομάδα για νοσηλεία στο νοσοκομείο και παρέμεινε μέχρι την Κυριακή σε απλή κλινική, οπότε και επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Αποτελεί τον νεότερο ασθενή με μηχανική υποστήριξη που αναγράφεται στη σημερινή (25/5) επιδημιολογικη έκθεση του ΕΟΔΥ, η οποία περιλαμβάνει 556 διασωληνωμένους.

Το Σαββατοκύριακο παρατηρήθηκαν σημαντικές αλλοιώσεις στους πνεύμονές του, επομένως κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές που μίλησαν στην ιστοσελίδα protothema.gr, η εικόνα του είναι βελτιωμένη και ενδεχομένως να ξεκινήσουν οι προσπάθειες για την αποσωλήνωσή του τα επόμενα 24ωρα.

Η οικογένειά του δεν είχε εμβολιαστεί, αλλά προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν κάποιο άλλο μέλος της οικογενείας του έχει νοσήσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κορονοϊός: 2.433 κρούσματα – 50 θάνατοι

Κορονοϊός – Λύματα: Εκρηκτική αύξηση σε αυτές τις δύο πόλεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Διασωληνωμένος 17χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.