ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Δήμος ανάβει τα καντήλια στο κοιμητήριο με ένα τηλεφώνημα!

Τα καντήλια στο κοιμητήριο πρόκειται να ανάβει με ένα τηλεφώνημα ο δήμος Βύρωνα, όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος της πόλης Γρηγόρης Κατωπόδης. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο δήμαρχος Βύρωνα σημείωσε ότι έχουν δοθεί δύο τηλέφωνα, με υπαλλήλους του δήμου να γράφουν τα ονόματα και να πηγαίνουν εν συνεχεία στο μνήμα, ανάβοντας το καντηλάκι. Όπως...
Κορονοϊός: Δήμος ανάβει τα καντήλια στο κοιμητήριο με ένα τηλεφώνημα!

Τα καντήλια στο κοιμητήριο πρόκειται να ανάβει με ένα τηλεφώνημα ο δήμος Βύρωνα, όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος της πόλης Γρηγόρης Κατωπόδης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο δήμαρχος Βύρωνα σημείωσε ότι έχουν δοθεί δύο τηλέφωνα, με υπαλλήλους του δήμου να γράφουν τα ονόματα και να πηγαίνουν εν συνεχεία στο μνήμα, ανάβοντας το καντηλάκι.

Όπως είπε, πρόκειται για υπηρεσία που γίνεται χωρίς την καταβολή κάποιου αντιτίμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός-Ελλάδα: Ολόκληρη γειτονιά έγινε… εκκλησία – Τέρμα τα ηχεία της Θείας Λειτουργίας (vid)

Σημείωσε, δε, πως τα σχετικά αιτήματα κατατίθενται μόνο τηλεφωνικά.

Ο δήμαρχος Βύρωνα έκανε λόγο για μέτρο προστασίας των συγγενών των νεκρών, προκειμένου να μην μετακινούνται και να μένουν ασφαλείς στο σπίτι.

Τόνισε επιπλέον ότι κατανοεί την ανάγκη των συγγενών και φίλων των νεκρών να επισκέπτονται τα κοιμητήρια αυτές τις ημέρες, ωστόσο σημείωσε πως θα υπήρχε πρόβλημα αν τη Μεγάλη Παρασκευή συγκεντρωνόταν κόσμος στα νεκροταφεία.

Κλειστά τα κοιμητήρια τη Μεγάλη Παρασκευή

Υπενθυμίζεται ότι τη Μεγάλη Τρίτη υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς επανέλαβε κατά την καθιερωμένη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό πως δεν επιτρέπεται στους πολίτες να επισκέπτονται κοιμητήρια και ειδικότερα τη Μεγάλη Παρασκευή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Δήμος ανάβει τα καντήλια στο κοιμητήριο με ένα τηλεφώνημα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.