ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Έφτασαν στην Ελλάδα τα πρώτα εμβόλια (vid)

Κατέφτασαν το απόγευμα της Παρασκευής στη χώρα μας τα φορτηγά με τις πρώτες δόσεις του εμβολίου των Pfizer/BioNTech κατά του κορονοϊού. Αργά το απόγευμα της Παρασκευής (25/12) και υπό ισχυρή αστυνομική προστασία, τα φορτηγά με τις πρώτες δόσεις του εμβολίου των Pfizer/BioNTech, που αντιστοιχούν στη χώρα μας, πέρασαν τον Προμαχώνα. Ο φακός κατέγραψε τις σχετικές...
Κορονοϊός: Έφτασαν στην Ελλάδα τα πρώτα εμβόλια (vid)

Κατέφτασαν το απόγευμα της Παρασκευής στη χώρα μας τα φορτηγά με τις πρώτες δόσεις του εμβολίου των Pfizer/BioNTech κατά του κορονοϊού.

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής (25/12) και υπό ισχυρή αστυνομική προστασία, τα φορτηγά με τις πρώτες δόσεις του εμβολίου των Pfizer/BioNTech, που αντιστοιχούν στη χώρα μας, πέρασαν τον Προμαχώνα.

Ο φακός κατέγραψε τις σχετικές στιγμές, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος επέβλεψε την όλη διαδικασία.

Εκτός του υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων παρών ήταν και άλλοι κρατικοί αξιωματούχοι.

Με βάση τον σχεδιασμό που έχει ανακοινωθεί, στις 31 του μήνα θα φθάσουν άλλες 83.850 δόσεις. Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο αναμένεται να παραλάβουμε άλλες 429.000 και 333.450 δόσεις, αντίστοιχα.

Την Κυριακή 27 του μηνός θα γίνουν τα πρώτα εμβόλια, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι εκ των πρώτων που θα τα κάνουν, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασπρόπυργος: Σοβαρά επεισόδια με μολότοφ και χημικά στον Ασπρόπυργο λόγω lockdown

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Έφτασαν στην Ελλάδα τα πρώτα εμβόλια (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.