ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Εκατοντάδες έλεγχοι σε πλοία και μέσα μαζικής μεταφοράς

Η αύξηση κρουσμάτων που έχει φέρει ο κορονοϊός στην Ελλάδα, έφερε και νέα μέτρα από την κυβέρνηση, με πολλούς ελέγχους για τη χρήση μάσκας. Συγκεκριμένα, έχουν αρχίσει εντατικοί έλεγχοι σε κεντρικούς σταθμούς μετεπιβίβασης Μετρό, ΗΣΑΠ, στάσεις αστικών λεωφορείων και ΚΤΕΛ από την Τροχαία. Μέχρι τώρα έχουν γίνει 655 έλεγχοι, ενώ παράλληλα βεβαιώθηκαν 11 παραβάσεις για...
Κορονοϊός: Εκατοντάδες έλεγχοι σε πλοία και μέσα μαζικής μεταφοράς

Η αύξηση κρουσμάτων που έχει φέρει ο κορονοϊός στην Ελλάδα, έφερε και νέα μέτρα από την κυβέρνηση, με πολλούς ελέγχους για τη χρήση μάσκας.

Συγκεκριμένα, έχουν αρχίσει εντατικοί έλεγχοι σε κεντρικούς σταθμούς μετεπιβίβασης Μετρό, ΗΣΑΠ, στάσεις αστικών λεωφορείων και ΚΤΕΛ από την Τροχαία.

Μέχρι τώρα έχουν γίνει 655 έλεγχοι, ενώ παράλληλα βεβαιώθηκαν 11 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε αστικά λεωφορεία.

Ακόμα αστυνομικοί της τροχαίας εντόπισαν 6 λεωφορεία των ΚΤΕΛ στα διόδια Αφιδνών και Ελευσίνας στα οποία επέβαιναν υπεράριθμοι.

Οι υπεράριθμοι επιβάτες αποβιβάστηκαν στα διόδια και τους κράτησαν σε εσωτερικό χώρο, έως ότου τους παρέλαβαν άλλα λεωφορεία των ΚΤΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα Στύρα Εύβοιας: Ξέφρενο πάρτι συνωστισμού με γνωστό ράπερ! (vid)

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν εντατικά και το επόμενο χρονικό διάστημα που θεωρείται κρίσιμο λόγω της μεγάλης μετακίνησης των αδειούχων του καλοκαιριού.

Έλεγχοι και από το Λιμενικό

Προφανώς και το Λιμενικό έκανε και τους δικούς του ελέγχους, τόσο κατά τη διάρκεια της επιβίβασης αλλά και της αποβίβασης στα πλοία.

Όσοι παραβιάζουν τα μέτρα προστασίας, επιβαρύνονται με πρόστιμα, ενώ δεκάδες παραβάσεις έχουν σημειωθεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Εκατοντάδες έλεγχοι σε πλοία και μέσα μαζικής μεταφοράς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.