ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Έκοψαν την πρόσβαση σε στοιχεία στους Τσιόδρα – Λύτρα μετά τις αποκαλύψεις για τους θανάτους εκτος ΜΕΘ

«Τιμωρία» για Τσιόδρα – Λύτρα! Τους έκοψαν την πρόσβαση από τα στοιχεία της πανδημίας!
Κορονοϊός: Έκοψαν την πρόσβαση σε στοιχεία στους Τσιόδρα – Λύτρα μετά τις αποκαλύψεις για τους θανάτους εκτος ΜΕΘ

Κορονοϊός: Ο Σωτήρης Τσιόδρας αποτέλεσε έναν άνθρωπος είχε συνδυαστεί με το πρώτο διάστημα της πανδημίας και τις καθημερινές ενημερώσεις. Πλέον, λειτουργώντας ως… πολιτικός δεν έχει πρόσβαση ούτε καν σε όλα τα δεδομένα της υγειονομικής κρίσης.

Όπως αναφέρει το ieidiseis.gr και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Σαρρηκώστας, ο καθηγητής όπως και ο Θεόδωρος Λύτρας είναι «κομμένοι» από συγκεκριμένα στοιχεία και δεδομένα που αφορούν την πανδημία και μάλιστα αυτό έγινε στις αρχές Δεκεμβρίου.

Γιατί όμως συνέβη αυτό; Κάποια από τα κρίσιμα στοιχεία που έχει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής αφορά στους εμβολιασμούς, ποιοι πολίτες και τι εμβόλιο έχουν κάνει, πότε το έκαναν, που διαμένουν καθώς επίσης και όλα τα data με τα κρούσματα και τους κρίσιμους παρονομαστές μέσω των οποίων προκύπτουν ευαίσθητα επιδημιολογικά συμπεράσματα.

Αυτή όμως η πρόσβαση κόπηκε μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου και λίγες μέρες αργότερα ακολούθησε η δημοσίευση της μελέτης Τσιόδρα – Λύτρα που προκάλεσε σοκ για τους θανάτους στην Ελλάδα.

Μάλιστα ακόμη και στην νέα μελέτη των Τσιόδρα – Λύτρα σχετικά με τους εμβολιασμούς στην χώρα και τους 20.000 θανάτους που αποτρέψαμε λόγω του εμβολίου τα δεδομένα σταματούν στις αρχές Δεκεμβρίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Έκοψαν την πρόσβαση σε στοιχεία στους Τσιόδρα – Λύτρα μετά τις αποκαλύψεις για τους θανάτους εκτος ΜΕΘ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.