ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Έκτακτη ενημέρωση από Χαρδαλιά μετά την «έκρηξη» των κρουσμάτων

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαλδαλιάς θα προβεί σε έκτακτη ενημέρωση μετά την «έκρηξη» των κρουσμάτων κορονοϊού.
Κορονοϊός: Έκτακτη ενημέρωση από Χαρδαλιά μετά την «έκρηξη» των κρουσμάτων

Κορονοϊός: Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαλδαλιάς θα προβεί σε έκτακτη ενημέρωση μετά την «έκρηξη» των κρουσμάτων.

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων που έφτασαν σήμερα (6/7) τα 1.797 έχει φέρει προβληματισμό στους ειδικούς.

Έτσι, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, θα προβεί σε έκτακτη ενημέρωση σήμερα (6/7) στις 19:00 προκειμένου να ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις αναφορικά με αυστηροποίηση των μέτρων στα μπαρ και σε κέντρα διασκέδασης, ενώ όπως όλα δείχνουν θα ανακοινώσει νέα πρόστιμα που θα επιβάλλονται στα καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας που παραβιάζουν τα υγειονομικά μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ προκειμένου να γίνει αποφυγή διασποράς του covid 19.

Υπενθυμίζουμε πως στην καθιερωμένη ενημέρωσή του ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.797 κρούσματα ενώ οι νέοι θάνατοι είναι οκτώ. Παράλληλα ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 168 (68.5% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 έτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορονοϊός: Πόσο καλύπτει το κάθε εμβόλιο τις μεταλλάξεις

Μετάλλαξη Δέλτα: Ο απίθανος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κολλήσετε

Survivor τελικός: Εκεί θα ξοδέψει ο Σάκης Κατσούλης τα 100.000 ευρώ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Έκτακτη ενημέρωση από Χαρδαλιά μετά την «έκρηξη» των κρουσμάτων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.