ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Έκτακτη ενημέρωση από Τσιόδρα – Χαρδαλιά!

Έκτακτη ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού και τα μέτρα στην Ελλάδα θα παραχωρήσουν στις 18:00 ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς. 
Κορονοϊός: Έκτακτη ενημέρωση από Τσιόδρα – Χαρδαλιά!

Έκτακτη ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού και τα μέτρα στην Ελλάδα θα παραχωρήσουν στις 18:00 ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Έκτακτη ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με τον κορονοϊό θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 18:00 από τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπ. Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Υπενθυμίζεται ότι από την προσεχή Δευτέρα, 18 Μαΐου, θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις προς την ηπειρωτική Ελλάδα, την Κρήτη και την Εύβοια, στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των μέτρων περιορισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ένταση και φωτιές στον οικισμό Ρομά στη Λάρισα!

Η ενημέρωση θα γίνει σε ζωντανή μετάδοση, καθώς το απόγευμα αναμένεται να ανακοινωθούν τα πρωτόκολλα στις μεταφορές αλλά και το υγειονομικό πλαίσιο για την «επανεκκίνηση» στον τουρισμό.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Έκτακτη ενημέρωση από Τσιόδρα – Χαρδαλιά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.