ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Έκτακτη σύσκεψη Μητσοτάκη – Κικίλια, ανακοινώνονται τα μέτρα!

Ο κορονοϊός έχει αρχίσει και εξαπλώνεται στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός να έχει έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου με τον Υπουργό Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Οι δύο άνδρες συζητούν όλα τα ζητήματα και εξετάζουν τα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους, για τον ίο και όσα έχουν προκληθεί στη χώρα μας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος μεταναστευτικό: Ντοκουμέντο,...
Κορονοϊός: Έκτακτη σύσκεψη Μητσοτάκη – Κικίλια, ανακοινώνονται τα μέτρα!

Ο κορονοϊός έχει αρχίσει και εξαπλώνεται στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός να έχει έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου με τον Υπουργό Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Οι δύο άνδρες συζητούν όλα τα ζητήματα και εξετάζουν τα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους, για τον ίο και όσα έχουν προκληθεί στη χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος μεταναστευτικό: Ντοκουμέντο, Τούρκος αστυνομικός ρίχνει δακρυγόνα (vids)

Μάλιστα αναμένεται να υπάρξουν και ανακοινώσεις, για μέτρα που θα λάβει η χώρα, προκειμένου να αποτραπεί η περαιτέρω εξάπλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κορονοϊός έχει προσβάλει μέχρι τώρα 66 άτομα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Έκτακτη σύσκεψη Μητσοτάκη – Κικίλια, ανακοινώνονται τα μέτρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.