×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κορονοϊός – Έκτακτο: Η Θεσσαλονίκη «ανέβηκε» στο «Επίπεδο 3» – Ποια μέτρα αλλάζουν


Μαρία Καλτσίδη

Κορονοϊός – Έκτακτο: Η Θεσσαλονίκη «ανέβηκε» στο «Επίπεδο 3» – Ποια μέτρα αλλάζουν


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα πως η Θεσσαλονίκη βρίσκεται και επίσημα στο «Επίπεδο 3» την επικινδυνότητας για τον κορονοϊού.

Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα (19/10) στο «πορτοκαλί» επίπεδο συναγερμού, ανεβαίνοντας από το «Επίπεδο 2» στο «Επίπεδο 3», όπως ανακοίνωσε προ ολίγου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ειδικότερα, ο κ. Πέτσας ανέφερε τα εξής «Η εικόνα που υπάρχει σήμερα μπορεί να ανατραπεί ανά πάσα στιγμή. Όπως έγινε στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης, που τέθηκε στο υψηλότερο επίπεδο κινδύνου. Ήδη η επιδημιολογική εικόνα σε ορισμένες γειτονιές της Αττικής, αλλά και στις περιφερειακές ενότητες της Καστοριάς, των Ιωαννίνων και της Θεσσαλονίκης βρίσκονται στο πορτοκαλί και αυτό επισημαίνει πως δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός. Αλλά δεν είναι μόνο οι πολίτες, οι επαγγελματίες οφείλουν να εφαρμόζουν πιστά τα μέτρα, και οι λίγοι πονηροί επαγγελματίες, λειτουργώντας χώρους μετά τις 00.00 πλήττουν την δημόσια υγεία. Θα υπάρξει άμεση και παραδειγματική τιμωρία τέτοιων φαινομένων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη το απόγευμα!

Να σημειωθεί πως μέχρι αυτή την ώρα ο επίσημος χάρτης Covid – 19 της κυβέρνησης δεν έχει ανανεωθεί, ωστόσο, η άνοδος των κρουσμάτων προκαλεί την «άνοδο» επιπέδου συναγερμού στη Θεσσαλονίκη από το «Επίπεδο 2» στο «Επίπεδο 3».

Δείτε αναλυτικά τα μέτρα που προβλέπει το «Επίπεδο 3», με τα πιο πρακτικά να είναι η αλλαγή ωραρίου στην εστίαση και η υποχρέωση για μάσκες έξω όπου υπάρχει συνωστισμός.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras