ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Έκτακτο: Πιθανά δεκάδες νέα κρούσματα στο Περιστέρι (video)

Πριν από λίγη ώρα ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκαν στο Περιστέρι. Κορονοϊός: Αυτή την ώρα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και εξειδικευμένο προσωπικό του ΕΚΑΒ έχει αναλάβει τη διαδικασία της ταυτοποίησης των κρουσμάτων κορονοϊού σε γνωστή ιδιωτική κλινική στην πόλη μας. Όπως ανέφεραν περίοικοι στο Peristerinews.gr τα κρούσματα είναι δεκάδες και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα...
Κορονοϊός – Έκτακτο: Πιθανά δεκάδες νέα κρούσματα στο Περιστέρι (video)

Πριν από λίγη ώρα ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκαν στο Περιστέρι.

Κορονοϊός: Αυτή την ώρα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και εξειδικευμένο προσωπικό του ΕΚΑΒ έχει αναλάβει τη διαδικασία της ταυτοποίησης των κρουσμάτων κορονοϊού σε γνωστή ιδιωτική κλινική στην πόλη μας.

Όπως ανέφεραν περίοικοι στο Peristerinews.gr τα κρούσματα είναι δεκάδες και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει μολυνθεί με τον ιό και ιατρικό προσωπικό της κλινικής.

ΠΗΓΗ: peristerinews.gr

UPDATE

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές υπηρεσίες, μετά την επιβεβαίωση 26 κρουσμάτων κορονοϊού στην ιδιωτική κλινική Ταξιάρχαι, στο Περιστέρι.

Επί τόπου έχουν σπεύσει κλιμάκια του ΕΟΔΥ, προκειμένου να διαπιστώσουν την έκταση της διασποράς και να αποφασισθούν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κλινική νοσηλεύονται κυρίως νεφροπαθείς ασθενείς.

Συνολικά, έχουν ληφθεί 101 δείγματα από ασθενείς και προσωπικό και αναμένονται αποτελέσματα για δεκάδες ακόμη από αυτά, συνεπώς εκφράζονται φόβοι ότι ο τελικός αριθμός των κρουσμάτων θα είναι μεγαλύτερος.

Ξέσπασε ο Τράγκας: «Υπεύθυνος ο Μητσοτάκης για τα δεινά – Ψεύτες Κικίλιας, Τσιόδρας»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Έκτακτο: Πιθανά δεκάδες νέα κρούσματα στο Περιστέρι (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.