ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ελεύθερες οι πτήσεις από την Ιταλία στην Ελλάδα

Ανοίγουν τα σύνορα της Ελλάδας με την Ιταλία, με την άρση των περιορισμών στην διασύνδεση των δύο χωρών. «Η Ελλάδα αίρει από την προσεχή Δευτέρα και σταδιακά μέχρι το τέλος του μήνα τους όποιους περιορισμούς», είπε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών κατά την συνάντησή του με τον Ιταλό ομόλογό του, για την υπογραφή της οριοθέτησης ΑΟΖ...
Κορονοϊός: Ελεύθερες οι πτήσεις από την Ιταλία στην Ελλάδα

Ανοίγουν τα σύνορα της Ελλάδας με την Ιταλία, με την άρση των περιορισμών στην διασύνδεση των δύο χωρών.

«Η Ελλάδα αίρει από την προσεχή Δευτέρα και σταδιακά μέχρι το τέλος του μήνα τους όποιους περιορισμούς», είπε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών κατά την συνάντησή του με τον Ιταλό ομόλογό του, για την υπογραφή της οριοθέτησης ΑΟΖ μεταξύ των δύο χωρών. «Είμαι ευτυχής που ο Νίκος Δένδιας διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα θα ανοίξει εκ νέου στην Ιταλία τα σύνορα μέχρι το τέλος του μήνα, αίροντας οποιοσδήποτε περιορισμούς για καραντίνα σε Ιταλούς τουρίστες», σημείωσε με την σειρά του ο Ιταλός αξιωματούχος, Λουίτζι Ντι Μάιο.

Η αεροπορική διασύνδεση Ελλάδας και Ιταλίας είχε διακοπεί λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην γειτονική χώρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ελεύθερες οι πτήσεις από την Ιταλία στην Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.