ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Έλεγχος με… drone στον Δήμο Φυλής

Ο Δήμος προχώρησε σε μια ριζοσπαστική κίνηση για να εκτιμήσει την κατάσταση στην περιοχή
Κορονοϊός: Έλεγχος με… drone στον Δήμο Φυλής

Ο κορονοϊός έφερε τα drone στην υπηρεσία της… ιχνηλάτησης! Σε μια ριζοσπαστική κίνηση προχώρησε ο δήμος Φυλής προκειμένου να ελέγξει τις συνοικίες που κατοικούν και Ρομά.

Ο Δήμος επιστράτευσε μέχρι και drone ώστε να υπάρχει μια ξεκάθαρη εκτίμηση της κατάστασης και από ψηλά ώστε να διασφαλιστούν όσο το δυνατό καλύτερα τα περιοριστικά μέτρα των μετακινήσεων που έχει επιβάλει η κυβέρνηση για να περιορίσει ακόμα περισσότερο τα κρούσματα του κορονοϊού.

Τα 20 και πλέον κρούσματα κορωνοϊού στον οικισμό Νέα Σμύρνη στη Λάρισα, έχουν θέσει σε συναγερμό την δημοτική Αρχή Φυλής, καθώς η τήρηση μέτρων ασφάλειας σε τοποθεσίες που κατοικούν Ρομά δεν είναι δα και το πιο εύκολο πράγμα κόσμο.

Κορονοϊός: Η ανάρτηση του Δημάρχου Φυλής

Ειδικά στον συγκεκριμένο δήμο που φιλοξενεί μεγάλους πληθυσμούς Ρομά, καθώς οι τελευταίοι παραδοσιακά αποδεικνύουν την συνειδησιακή τους αποστροφή σε οποιαδήποτε έξωθεν επιβολή μέτρων.

Ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς με ανάρτηση του στο Facebook γνωστοποίησε την συνεργασία του με τις αστυνομικές Αρχές, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι για να υπάρχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των κινήσεων τους, επιστρατεύτηκε μέχρι και drone το οποίο αναλαμβάνει την επιτήρηση των περιοριστικών μέτρων από αέρα.

Την ίδια στιγμή η δημοτική Αστυνομία συνεχίζει την ενημέρωση των δημοτών χρησιμοποιώντας μεγάφωνα, με τα οποία των καλεί να εφαρμόσουν απαρέγκλιτα, την οδηγία «Μένουμε Σπίτι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Έλεγχος με… drone στον Δήμο Φυλής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.