ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός-Ελλάδα: Ανοικτό το ενδεχόμενο να κλείσουν ξανά τα σχολεία το χειμώνα (vid)

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν ξανά τα σχολεία τον Χειμώνα άφησε ο καθηγητής Νίκος Σύψας, ο οποίος εκτιμά ότι πρέπει να ανοίξουν στις 7/9.
Κορονοϊός-Ελλάδα: Ανοικτό το ενδεχόμενο να κλείσουν ξανά τα σχολεία το χειμώνα (vid)

Κορονοϊός-Ελλάδα: Συνεχίζεται η εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας. 177 νέα κρούσματα κατέγραψε το τελευταίο 24ωρο ο ΕΟΔΥ, ενώ 36 ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρειαστεί να κλείσουν ξανά τα σχολεία τον Χειμώνα άφησε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας, ο οποίος εκτιμά ότι πρέπει να ανοίξουν στις 7 Σεπτεμβρίου.

Έτσι με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων θα συνεδριάσει αύριο Δευτέρα (31/8) η πολιτική ηγεσία του υπουργείου παιδείας για να αποφασιστεί πότε θα ξεκινήσει η εκπαιδευτική χρονιά καθώς οι απόψεις όπως φαίνεται διίστανται

Την ίδια ώρα η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως δηλώνει ότι τα σχολεία θα ανοίξουν με αυξημένα μέτρα προστασίας.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά ρεπορτάζ για το άνοιγμα των σχολείων

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός-Ελλάδα: Ανοικτό το ενδεχόμενο να κλείσουν ξανά τα σχολεία το χειμώνα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.