ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Ελλάδα: Διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ μητέρα και γιος στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: τις μονάδες Εντατικής Θεραπείας δύο νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται διασωληνωμένοι μία μητέρα και ο γιος (της από την Πέλλα, ) και οι δυο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού.  Η μητέρα είναι 83 ετών με υποκείμενα νοσήματα και γιος 53 χρονών. Θετικά στον ιό και δύο εγγόνια Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Voria.gr, η ηλικιωμένη μητέρα, εισήχθη εσπευσμένα...
Κορονοϊός – Ελλάδα: Διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ μητέρα και γιος στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: τις μονάδες Εντατικής Θεραπείας δύο νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται διασωληνωμένοι μία μητέρα και ο γιος (της από την Πέλλα, ) και οι δυο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού.  Η μητέρα είναι 83 ετών με υποκείμενα νοσήματα και γιος 53 χρονών. Θετικά στον ιό και δύο εγγόνια

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Voria.gr, η ηλικιωμένη μητέρα, εισήχθη εσπευσμένα πριν από δύο ημέρες στην Α’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Η ηλικιωμένη, που έχει υποκείμενα νοσήματα και κατοικεί σε χωριό του δήμου Αλμωπίας, είχε διακομισθεί αρχικά στο νοσοκομείο Έδεσσας, ωστόσο κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά της στη Θεσσαλονίκη και η διασωλήνωσή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΤΡΟΠΗ! Κέντρο Οικονομικών Ερευνών: «Στο 7% η ύφεση στην Ελλάδα»

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 53χρονος γιος της νοσηλεύεται επίσης διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, εδώ και αρκετές ημέρες. Εκτιμάται, έτσι, ότι ο 53χρονος μετέδωσε τον ιό στη μητέρα του.

Μάλιστα, δύο ακόμη νεαρά, ενήλικα μέλη της οικογένειας, αμφότερα εγγόνια της 83χρονης, έχουν βρεθεί θετικά στον νέο κορoνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και μία εβδομάδα θετικοί στον κορωνοϊό από τον νομό Πέλλας έχουν διαγνωσθεί μία νοσηλεύτρια και μία μαία που ανήκουν στο υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου Έδεσσας.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται σε 3.321, ενώ οι νεκροί ανέρχονται στους 191.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Ελλάδα: Διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ μητέρα και γιος στη Θεσσαλονίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.