ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός Ελλάδα – Εμβολιασμοί: Αν δεν υπάρξει συνεννόηση για την πανδημία… κατήφορος!

Αν δεν υπάρξει ένα πλαίσιο επικοινωνίας, το 4ο κύμα θα χτυπήσει την πόρτα. Ο Τραϊανός Χατζηδημητρίου εξηγεί…
Κορονοϊός Ελλάδα – Εμβολιασμοί: Αν δεν υπάρξει συνεννόηση για την πανδημία… κατήφορος!

Κορονοϊός Ελλάδα – Εμβολιασμοί: Αν δεν υπάρξει ένα πλαίσιο επικοινωνίας, το 4ο κύμα θα χτυπήσει την πόρτα. Ο Τραϊανός Χατζηδημητρίου εξηγεί…

Κορονοϊός Ελλάδα – Εμβολιασμοί: Αποτελεί την κουβέντα σχεδόν σε κάθε σπιτικό. Εμβολιάζεται ο κόσμος; Δεν εμβολιάζεται; Γιατί συμβαίνει το ένα, γιατί δεν συμβαίνει το άλλο. Οι εμβολιασμοί είναι ένα θέμα, αλλά όχι το μόνο.

Ένα ακόμα επίκαιρο άρθρο του Τραϊανού Χατζηδημητρίου στο ethnos.gr εξηγεί την κατάσταση με επιχειρήματα και χωρίς κινδυνολογία. Αποτυπώνεται η κατάσταση και το σκεπτικό κάθε πλευράς.

Μάλιστα καταλήγει στο συμπέρασμα πως «το 4ο κύμα δεν φαίνεται, αλλά είναι πολύ κοντά. Και δεν έχει νόημα να «τιμωρηθούν» οι ανεμβολίαστοι, αφού αυτό θα συμπαρασύρει περιοχές, επιχειρήσεις κλπ σε «μικρά» επώδυνα lockdown».

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός Ελλάδα – Εμβολιασμοί: Αν δεν υπάρξει συνεννόηση για την πανδημία… κατήφορος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.