ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Ελλάδα: Οι αριθμοί νεκρών και κρουσμάτων σε σύγκριση με άλλες χώρες (vid)

Κορονοϊός - Ελλάδα: Η χώρα μας τα πηγαίνει πολύ καλά στη διαχείριση της κρίσης, όπως προκύπτει και από τη σύγκριση με άλλες χώρες.
Κορονοϊός – Ελλάδα: Οι αριθμοί νεκρών και κρουσμάτων σε σύγκριση με άλλες χώρες (vid)

Κορονοϊός – Ελλάδα: Η χώρα μας τα πηγαίνει πολύ καλά στη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού, κάτι οποίο επιβεβαιώνεται και από τη σύγκριση με άλλες χώρες που έχουν παρόμοιο πληθυσμό.

Συγκεκριμένα η Ολλανδία με 17,18 εκατομμύρια κατοίκους μετράει μέχρι στιγμής 1776 νεκρούς, ενώ το Βέλγιο με 11,04 εκατομμύρια πληθυσμό, έχει θρηνήσει τον θάνατο 1447 ανθρώπων.

Όσο για την Πορτογαλία της οποίας ο πληθυσμός ανέρχεται στα 10,3 εκατομμύρια κατοίκους, οι νεκροί έχουν φτάσει τους 295.

Την ίδια ώρα στην Ελλάδα οι άνθρωποι που έχουν χάσει τη ζωή τους είναι μόλις 73, ενώ τα κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί ανέρχονται στα 450

Κορονοϊός – Ελλάδα: Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Ελλάδα: Οι αριθμοί νεκρών και κρουσμάτων σε σύγκριση με άλλες χώρες (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.