ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Ελλάδα: Οι κρίσιμες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας

Ενόψει αποφάσεων για τη συνέχεια της καραντίνας...
Κορονοϊός – Ελλάδα: Οι κρίσιμες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας

Κορονοϊός – Ελλάδα: Οι περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν μπει σε… mode καραντίνας, εξαιτίας του κορονοϊού και την εξάπλωσή του. Ένας ιός ο οποίος δυστυχώς έχει σκοτώσει πάνω από 100.000 κόσμο σε όλο τον πλανήτη!

Ένα νούμερο τρομακτικό, να έχουν πεθάνει τόσοι άνθρωποι από μία μόνο αιτία και μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα κάποιων μηνών.

Η Ελλάδα είναι από τις χώρες που πήρε μέτρα έγκαιρα. Παρά το γεγονός ότι τα νούμερα ήταν μικρά εξαρχής όσον αφορά τα κρούσματα αλλά και τους νεκρούς, η Ελλάδα ανακοίνωσε καραντίνα.

Ζητώντας από τον κόσμο να μείνει στα σπίτια του. Έτσι ώστε να μη βοηθήσει κανείς άθελά του στην εξάπλωση του ιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κορονοϊός – Ελλάδα: 72 νέα κρούσματα, 93 συνολικά οι νεκροί (vid)

Είναι αρκετές οι ημέρες που έχει μείνει ο κόσμος στα σπίτια του, αλλά έτσι πρέπει προκειμένου να τελειώνει μία ώρα αρχύτερα που λένε το θέμα με τον κορονοϊό.

Αυτό όμως που θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε είναι πως η ερχόμενη εβδομάδα είναι αρκετά σημαντική για τη συνέχεια. Τη Μεγάλη Εβδομάδα είναι κρίσιμες ημέρες. Διότι ο κόσμος φάνηκε πως με την πρώτη «έξοδο» του ήλιου, βγήκε στις παραλίες και στα πάρκα για περπάτημα. Μαζεμένοι όλοι μαζί, κάτι το οποίο είναι αυτό που θέλουν όλοι να αποφευχθεί.

Έτσι ώστε να μην έχουμε βήματα πίσω στην πρόοδο των προηγούμενων ημερών.

Για αυτό και συνεχώς η αναφορά των ανθρώπων της Κυβέρνησης για την Κυριακή του Πάσχα. Να μην υπάρξουν μετακινήσεις από τις πόλεις στην επαρχία για να γιορτάσουν. Προκειμένου να μην παρατηρηθει συνωστισμός σε κανένα σημείο.

Αυτές τις ημέρες είναι που… φοβούνται και οι αρμόδιοι. Να μην αρχίσει ο κόσμος αν βγαίνει ανεξέλεγκτα και ξαφνικά υπάρξει εξάπλωση του ιού από εκεί που τα νούμερα είναι σταθερά χαμηλά.

Είναι οι ημέρες αυτές που περιμένει η Κυβέρνηση, προκειμένου να αποφασίσει για τη συνέχεια.

Είναι απλά τα πράγματα, αν τις ημέρες του Πάσχα συνεχίσει ο κόσμος να ακολουθεί τις οδηγίες, τότε σύντομα θα υπάρξει άρση των μέτρων. Αν πάλι γίνει το αντίθετο, θα υπάρχει και το αντίθετο αποτέλεσμα…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Ελλάδα: Οι κρίσιμες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.