ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός-Ελλάδα: Ολόκληρη γειτονιά έγινε… εκκλησία – Τέρμα τα ηχεία (vid)

Ολόκληρη γειτονιά στις Σέρρες και πιο συγκεκριμένα στο Σιδηρόκαστρο μετατράπηκε σε… εκκλησία το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης. Κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς πιστούς και με κλειστά μεγάφωνα τελούνται αυτό το διάστημα οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας σε όλη τη χώρα, λόγω του κορονοϊού μετά από απόφαση της Ιεράς Συνόδου και της κυβέρνησης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊος: Ιδού...
Κορονοϊός-Ελλάδα: Ολόκληρη γειτονιά έγινε… εκκλησία – Τέρμα τα ηχεία (vid)

Ολόκληρη γειτονιά στις Σέρρες και πιο συγκεκριμένα στο Σιδηρόκαστρο μετατράπηκε σε… εκκλησία το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης.

Κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς πιστούς και με κλειστά μεγάφωνα τελούνται αυτό το διάστημα οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας σε όλη τη χώρα, λόγω του κορονοϊού μετά από απόφαση της Ιεράς Συνόδου και της κυβέρνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊος: Ιδού τα σχέδια απαγόρευσης κυκλοφορίας!

Ωστόσο, στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, μία ολόκληρη γειτονιά, βρήκε τον τρόπο να ακούγεται η Θεία Λειτουργία.

Οι πιστοί στο Σιδηρόκαστρο, μη μπορώντας να συμμετέχουν στις κατανυκτικές Ακολουθίες, τις παρακολουθούν στην τηλεόραση και βάζουν τέρμα τα ηχεία, προκειμένου να ακούγονται οι ψαλμωδίες σε ολόκληρη τη γειτονιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός-Ελλάδα: Ολόκληρη γειτονιά έγινε… εκκλησία – Τέρμα τα ηχεία (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.