ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Ελλάδα: Πιο κοντά από ποτέ στην απαγόρευση κυκλοφορίας!

Τη στιγμή, που αρκετοί πολίτες στην Ελλάδα εξακολουθούν να μην συμμορφώνονται στις συστάσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας κορονοϊού, οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στο να υλοποιήσουν το σενάριο απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Ταυτόχρονα, δεν έχει αποκλειστεί ούτε το ενδεχόμενο πλήρους αναστολής των πτήσεων από και προς Ελλάδα, καθώς και των πτήσεων εσωτερικού που...
Κορονοϊός – Ελλάδα: Πιο κοντά από ποτέ στην απαγόρευση κυκλοφορίας!

Τη στιγμή, που αρκετοί πολίτες στην Ελλάδα εξακολουθούν να μην συμμορφώνονται στις συστάσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας κορονοϊού, οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στο να υλοποιήσουν το σενάριο απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Ταυτόχρονα, δεν έχει αποκλειστεί ούτε το ενδεχόμενο πλήρους αναστολής των πτήσεων από και προς Ελλάδα, καθώς και των πτήσεων εσωτερικού που δεν θεωρούνται απολύτως απαραίτητες για την αλυσίδα τροφοδοσίας.

Παρά τις εκκλήσεις των αρμόδιων υπουργείων, αρκετοί κάτοικοι μεγάλων πόλεων έφυγαν για την επαρχία, τα νησιά και τα χωριά τους, με τον υφυπουργό προστασίας Νίκο Χαρδαλιά να κάνει λόγο για «ανοησία». Μιλώντας στην εφημερίδα «Καθημερινή» ο υφυπουργός ξεκαθαρίζει πως «όλα είναι στο τραπέζι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαράζει καρδιές το μήνυμα Ισπανίδας ηλικιωμένης: «Πεθαίνουμε!»

Παράλληλα δεν αποκλείεται η επικουρική εμπλοκή και των Ενόπλων Δυνάμεων στα μέτρα – σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα. Οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες για τις τελικές αποφάσεις, ενώ η κυκλοφορία στις εθνικές οδούς ήταν και χθες αυξημένη, σύμφωνα με στοιχεία από τα διόδια που επικαλείται η εφημερίδα «Καθημερινή».

Άλλωστε ήδη έχει απαγορευθεί, μεταξύ άλλων στην Ελλάδα, ο απόπλους των σκαφών αναψυχής από όλα τα λιμάνια της χώρας και μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι των νησιών διατηρούν το δικαίωμα να ταξιδεύουν με πλοία σε αυτούς τους προορισμούς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Ελλάδα: Πιο κοντά από ποτέ στην απαγόρευση κυκλοφορίας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.