ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός-Ελλάδα: Πώς θα κλείσετε ραντεβού για το εμβόλιο (vid)

Κορονοϊός-Ελλάδα: Οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να μπορέσετε να κλείσετε ραντεβού για το εμβόλιο κατά του COVID-19.
Κορονοϊός-Ελλάδα: Πώς θα κλείσετε ραντεβού για το εμβόλιο (vid)

Κορονοϊός-Ελλάδα: Όπως έχει καθιερωθεί κάθε Δευτέρα, έτσι και σήμερα (11/1), ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, μαζί με την Μαρία Θεοδωρίδου, Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, ενημέρωσαν για τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 στη χώρα μας.

Μάλιστα στο πάνελ το «παρών» έδωσε και ο κ. Πιερρακάκης, υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος εξήγησε βήμα – βήμα πώς θα λειτουργήσει η πλατφόρμα emvolio.gov.gr στην οποία από σήμερα, Δευτέρα 11.01.2021, οι άνω των 85 ετών μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους για το εμβόλιο.

Τον λόγο αρχικά πήρε η κυρία Θεοδωρίδου, η οποία εξήγησε γιατί οι άνω των 85 ετών είναι οι πρώτοι που εμβολιάζονται μετά τους υγειονομικούς.

Όπως ανέφερε, το εμβόλιο θα γίνει σε δύο δόσεις. Η πρώτη «γνωρίζει» στο ανοσοποιητικό μας σύστημα το αντιγόνο του εμβολίου.

Μετά την πρώτη δόση, αυτή που ορίζεται να γίνει μετά από 21 μέρες, υπάρχει ετοιμότητα για πιο μακρόχρονη ανοσία.

Οι δύο δόσεις στοχεύουν στην πλήρη ανοσοποίηση. Εάν κάποιος δεν πάρει την δεύτερη δόση, τότε ο εμβολιασμός θα είναι ανεπαρκής.

Κορονοϊός-Ελλάδα: Η ενημέρωση που έγινε από την Κυβέρνηση για τον εμβολιασμό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης: Το ακυρωθέν γκολ του Μαντσίνι (vid)

Κορονοϊός-Ελλάδα: 444 τα νέα κρούσματα, 39 οι νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Πηγή dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός-Ελλάδα: Πώς θα κλείσετε ραντεβού για το εμβόλιο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.